Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odmówiłam siostrze pomocy

Polecane posty

Gość gość

Siostra poprosiła mnie, bym odprowadziła jej córkę do przedszkola bo ona nie może (popiła i do tej pory popija), moja mama nie mogła iść bo ma złamaną nogę ale ja powiedziałam siostrze, że nigdzie nie pójdę. Matka do mnie dzwoni z pretensjami i ja do niej mówię a ty mi mojego syna odprowadzałaś do przedszkola jak był mały, w ogóle mi przy nim nie pomagałaś i się rozłączyłam. Ja mam 55 lat, siostra 35. Nie żałuje, jak myślicie dobrze zrobiłam.

Gość gość
Dobrze, jeśli sama je zaprowadziła i w przedszkolu widzą jej problem. Źle, jeśli dzieciak z pijaną matką przez to został :/

Gość gość
Ale mnie też nikt nie pomógł przy moim dziecku jak był mały, jak poprosiłam matkę to się głupio śmiała, że sobie nie radzę a te dzieciaki siostry bawi 24 godziny na dobę a siostra siedzi w pokoju i chleje winko. Powiedziałam jej, że mnie to nie obchodzi, matka jeszcze do mnie pretensje.

Gość gość
z dwojga złego lepiej żeby dziecko siedziało w przedszkolu niż z pijaną matką , ja bym jeszcze wezwała policje jeśli nie ma tam trzeźwej osoby która zaopiekuje się dzieckiem.

ja bym odprowadziła dziecko w przedszkolu by sie pobawiła zjadła obiad a tak to musi gapic sie na piana matke

Gość gość
Duża różnica wieku między Tobą a siostrą.

Gość gość
Jest między nami 20 lat różnicy. Jak ja urodziłam dziecko to ani matka, ani siostra nie pomagały mi. Jeszcze matka się śmiała, że sobie nie radzę a teraz sama bawi dwoje dzieci (siostrzenice są w wieku 9 i 5 lat). Mąż siostry odszedł od niej z powodu pijaństwa.A co mnie jej dziecko obchodzi, ja też mam swoje życie.