Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serminka

Trzęsące się ręce u dziesięciolatka

Polecane posty

Gość gość
To łądna mi specjalistka, która stwierdza "lekkie" ADHD :D Słyszałam tez kiedyś o połowicznym Zespole Downa :D

Gość Serminka
Ja wiem, że to była jakaś amatorka udająca świętą, dlatego z niej zrezygnowaliśmy. Pozdrawiam

Gość gość
zbadaj mu tarczycę, hormony i anty tpo, do tego usg

Gość gość
Autorko - gdybanie gdybaniem , rad jest tysiące ale żeby sie przekonać zrób przede wszystkim TSH -hormon tarczycy cena ok 22 zł, ja córce robiłam na celiakie prywatnie nie chciałam jej kłaść do szpitala cena 100 zł. U nas wyszło ok. wydaje mi sie że jeżeli pediatra nie znajdzie przyczyny musisz zaliczać spwcjalistów- gastrolog, neurolog, endokrynolog. Ja nie jestem lekarzem ale jestem matką dlatego powinnaś poprosic pediatre o skierowanie na badania.

Gość gość
Skoro ma lekkie ADHD, to może Ty byłaś z nim tak "trochę w ciąży"?

Gość Serminka
Wow! Zgadlas! Bylam z moim dzieckiem w ciazy sercem, bo on jest adoptowany. I co teraz powiesz? Jest z nami od czterech lat, i jest super, nawet juz zapomnialam, ze nie jest nasz. Sory za ortografie, to na telefonie.

Gość gość
a nie ma FAS czasem?

Gość Serminka
Zamykam temat. Dziękuję za rady. Wszystko się wyjaśniło - syn miał zrobiony jonogram i okazało się, że ręce trzęsą mu się przez leki na astmę, które przyjmuje na stałe. To ich niegroźny efekt uboczny. A tak się strachu najedliśmy :)... Pozdrawiam :)