Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idealniePiękna

jestem naturalną pięknością

Polecane posty

Gość idealniePiękna

naprawdę!!!

Gość gość
obciągniesz

Gość gość
To ty elizo z warsaw whores?

Gość idealniePiękna
nie jestem elizą. wyglądam pięknie nawet bez makijażu

Gość gość
gość dziś obciągniesz" nie

Gość gość
szkoda mogłabyś się skusić i wylizać mi ser z napletka:D

Gość idealniePiękna
gość dziś szkoda mogłabyś się skusić i wylizać mi ser z napletkasmiech.gif" skurrfffysssyn

Gość idealniePiękna
moje stolce to prawdziwe dzieła sztuki :)

Gość idealniePiękna
idealniePiękna dziś moje stolce to prawdziwe dzieła sztuki usmiech.gif" żebyś wiedział podszywie!!!

Gość idealniePiękna
wredny małpiszon dziś " kolejna zazdrosna. trzeba było tych tatuaży nie robić!

Ja zazdrosna? Słuchaj, sama nie narzekam na swój wygląd, a co za tym idzie, na powodzenie, więc zazdrosna nie jestem :) A po drugie to nie mam tatuaży, durna peezdo, co jedynie posiadam piercing. 🖐️

Gość idealniePiękna
wredny małpiszon dziś jasne, winny się tłumaczy! i nie obrażaj mnie, bo ja cię nie obrażam. trochę kultury, piękno też tkwi w wewnątrz;

Gość gość
Ja w swoim życiu miałam sporu partnerów. Z jednymi była z innymi był to tylko przelotny sex. Lecz miałam i mam można go nazwac przyjacielem z który był zawsze blisko mnie i od kąt pamiętam zawsze mi pomagał gdy potrzebowałam jego pomocy. Mimo iż nie sypialiśmy z sobą. Dośc często świadomie się na nim wyżywałam gdy straciłam partnera. Takie złe traktowanie trwało bardzo długo bo kilkanaście lat. Mimo to On nie odwrócił się odemnie może tylko stracił do mnie zaufanie. Dziś jestem sama jestem chyba za swoje postępowanie. Lecz w ostatnich dniach coś zaczynało się zmieniac w mim życiu. Zbliżyłam się trochę to owego przyjaciela głównie dlatego że jest mi coraz ciężej samej w życiu zaczyna mi brakowc wszystkiego i czułości i bezpieczeństwa i kasy. Tydzień temu zrobiłam to czego nigdy bym nie zrobiła mianowicie zaprosiłam go do sienie na kawę rozmowę i sex. Z jednej strony nie chciałam tego ale z drugiej potrzebowałam kogoś bliskiego, Przed samym współżyciem czułam coś w rodzaju niechęci lecz to zrobiłam i się mu oddałam. Czułam też tą niechec przez krótką chwilę. Potem o dziwo coś cię nagle zmieniło. Czułam niesamowitą przyjemnośc. Cała aż drżałam z rozkszy jaką on mi dał. Miałam kilka orgazmów jak z żadnym partnerem. Pierwszy raz coś takiego przeżyłam. Nie wiem jak to nazwac co o tym myślec .