Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trinkywinky

Zdrada Dlaczego

Polecane posty

Gość Trinkywinky

Od parku tygodni moja partnerka ciągle wisiała na telefonie na facebooku tłumacząc się że rozmawia z koleżanka z pracy co prawda było tak ale nie wiele i że się z nią też spotyka wkońcu włamałem sie jej na Fb i oczom nie wierzyłem co zastałem. Okazało się że spotkała się z innym i to zrobili dodam że rozmawiali ze soba dobre dwa miesiące zanim doszło do tej zdrady. założyła konto na sympati z tamtad się przenieśli na fb i telefony. Rozmawiałem z nią tłumaczyła mi że zrobiła i ostrzegała mnie że to zrobi jeśli bede jej ciągle wmawiał że z kimś się rżnie itd. a robiłem to bo taki zazdrosny jestem :( kocham ja do szaleństwa. Wyjaśniła mi wszystko i opowiedziała. Troche się już pozbierałem i doszliśmy do porozumienia że zaczynamy na nowo :) Ale nie rozumiem tego 1) dlaczego powiedziała że chce żyć czuć że żyje żebym jej nie więził nie trzymał jak własności i ufał nawet jak wychodzi ze znajomymi z pracy czy jest impreza firmowa 2) Dlaczego zrobiła i pisała z nim o ostrym sexie pisała z nim w taki sposób w jaki zemna gdy się poznawaliśmy. Gdy do tego doszło to później nadal z nim pisała i identycznie że chce ostrego rzniecia że tryśnie na niego itd ogólnie rzeźnia bo zemna też tak to robi. Nie kuma tego jeszcze jedno powiedziała że chciała się z nim spotkać ale po to żeby mu powiedzieć że to koniec żeby nie czuła sie jak puszczalska tylko dlaczego pisała w taki sposób nadal >?? a mi mówiąć żę kocha i że się wtuli jak wróci z pracy i tak bywało midzy nami. Nie kumam nic :( i jeszcze jedno ugadała się z nim tak że jak zniknie to ma dać sobie spokój usuneła zablokowała z fb jego konto koleś się nie odzywa mimo że mam jej nr. Podobno :( co ja mam myśleć o tym wszystkim ??

Gość TrinkyWinky
Dodam jeszcze że zanim to odkryłem to pózniej gdy już wiedziałem mówiła że chciała mi to powiedzieć od 3 dni tylko nie wiedziała jak i w tym czasie własnie była taka ciepła i czuła no ale stało siętak że ja to znalazłem sam mimo to ona nadal z nim pisała nie rozumiem :(