Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blyskotka55

ulubione kosmetyki

Polecane posty

Gość blyskotka55

Macie jakieś swoje ulubione kosmetyki, takie do których zawsze wracacie?

Gość gość
antyperspirant garnier minerals.

Gość gość
oliwa z oliwek, ałun, olejek z drzewa herbacianego and krem nivea ;)

Gość gość
Płyn miceralny z biedronki.Naj!!!

Gość gość
Wody toaletowe mexx, tusz max factor 2000 calorie

Gość dorkaa44
Też lubię tusz z max factor :), też kupuję go co chwila, ostatnio też spodobał mi się puder do brwi z Golden Rose, ma taki optymalny kolor, ładnie podkreśla brwi, nie są przerysowane, lubię też ich lakiery i często kupuję :)

eyeliner loreal i odżywka argan oil a jaki pogrubiający tusz polecacie zawsze kupuje astor ale już mi się znudził, polećcie coś a i jakiś fluid który skutecznie zakryje te linie pod oczami tzw worki

Gość gość
Garnier mleczko do ciala do skory suchej Garnier plyn micelarny zel do mycia twarzy Bebuety zel pod prysznic Dove krem do twarzy na noc Garnier krem do twarzy Garnier essential Hydration odzywka kruche paznokcie eveline

Gość giga k
ja uwielbiam serum bee pure. No i wodę bi-es różową.

Gość gość
Ja od lat uzywam kremow perfecty,bo mi bardzo sluza,ostatnio kupilam pierwszy raz krem Eveline Hydra expert i bylam mile zaskoczona-swietnie nawilza i ma bardzo przyjemny zapach,na pewno kupie go ponownie.A tak poza tym to jestem tez wierna zelom do mycia Dove tym klasycznym,bo fajnie nawilzaja i pieknie pachna.

Gość simonne
Ja lubię tusze z Max Factor 2000 calories, podobno z Golden Rose też są fajne, sporo osób mi je zachwalało ale jeszcze nie próbowałam, ale ich lakiery uwielbiam :)

Gość KarolinaSZ
żele pod prysznic care pro, szczególnie zimą! gdy skóra wymaga ciągłego nawilżania!

Gość gość
Puder do brwi z golden rose- jest to nowosć ale jak dla mnie super sprawa!

Gość gość
Z goldena jeszcze lakier do paznokci rich color- jest świetny i w palecie mają dużo kolorów do wyboru i odżywka nail growth też jest spoko, a przede wszystkim są tanie i trwałe.

Gość gość
- Plyn do higieny intymnej z Rossmana. Swietnie myje twarz :) - Czerwony balsam Garniera - plyn micrealny Mixa - maska argan oil, odzywka tez, eveline - odzywka Garnier ultra doux, zolta - pasta i tonik liscie manuka ziaji - kremy Ava Kolorowe, to juz gorna polka :) Ale starczy na dlugo. - tusz Lancome Hypnose Drama - podklad Lancome TEINT VISIONNAIRE - cienie Lancome, Elizabeth Arden - tylko lakiery do paznokci polskiej firmy VIPERA

Gość gość
Z golden rose tania i jakościowo bardzo dobra trwała do ust pomadka Vision Lipstick dużo kolorów w palecie, odżywka do paznokci oxygen nail growth ...

ja ta golden znam tylko od lakierów do paznokci a nie do twarzy

clinique - tusz do rzes (kupuje miniaturke za 39 zl i mam super tusz w dobrej cenie) dermedic - krem do twarzy era - cien do oczu golden rose - kredka do ust z dreamow i ziaja ziaja zjaia - czyli maslo do ciala, krem do buzi kakaowe, oliwka do ciala, peelink z tej nowej serii

Gość gość
baza i top w jednym miss sporty nail expert base & top coat - moje must have