Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalisi

Faceci, co z wami?!

Polecane posty

Gość Sławek26
Kalisi chyba naoglądałaś się serialów :P

Gość Kalisi
Ludzie, nie obrażam budowlańców ! Czytajcie ze zrozumieniem ! Po prostu nie chce mieć chłopaka kompletnie niewykształconego, bo byśmy się nie mogli porozumieć i wiem, co mówię bo znam wielu pracujących fzycznie. Nie powiedziałam też, że wszyscy z budowy są nieoczytani np. Wielu jest zmuszonych przez życie na zrezygnowanie z nauki i zapierniczania, żeby przeżyć. To też jest chłopak z ambicjami, bo zapewne ma cel, dla któego ciężko pracuje. Tylko głupi robi bez celu czy planu. Budowlaniec może być dobrym, mądrym człowiekiem. Ja to rozumiem i nigdzie tego nie podważyłam.

Jest ładna (podobno) i buja się po imprezach, to ma prawo wymagać księcia. :D

Gość gość
Teraz to chyba większość tych studentów to tacy "zaliczacze ru\chacze". Ludzie nie idą teraz na studia, żeby sie uczyć, tylko żeby sie pieprzyć.

Gość gość
Czy w polcse naprawde jest tyle chołoty? Jak czytm to forum forum to jak kotś normalny się wypowiada, np. 20 letnia dziewczyna na poziomie to zaraz wszyscy ją obrażają :/ Bo sami są przegrańcami. A jak czytam jakieś polskie strony to tylko faszyści roz******lający warszawe albo kaczor, tusk i reszta tego g****a :/ Myślałem, że kiedyś tam wróce, ale widać, że nie ma sensu. Pozostaje mi tylko zamienić UK na Kanade/Austrlie.

Gość gość
Cięzko w tych czasach spotkać faceta, który jest i przystojny, i dobrze zarabia, i ma kulturę i szanuje kobiety, i jeszcze nie pali. x To jestem ja ale nie mam prawka więc pewnie i tak odpadam

Gość gość
Szczerość bywa bolesna.

Gość Sławek26
dziecko tvnu

Gość gość
Ludzie, nie obrażam budowlańców ! Czytajcie ze zrozumieniem ! Po prostu nie chce mieć chłopaka kompletnie niewykształconego, bo byśmy się nie mogli porozumieć i wiem, co mówię bo znam wielu pracujących fzycznie. Nie powiedziałam też, że wszyscy z budowy są nieoczytani np. Wielu jest zmuszonych przez życie na zrezygnowanie z nauki i zapierniczania, żeby przeżyć. To też jest chłopak z ambicjami, bo zapewne ma cel, dla któego ciężko pracuje. Tylko głupi robi bez celu czy planu. Budowlaniec może być dobrym, mądrym człowiekiem. Ja to rozumiem i nigdzie tego nie podważyłam. xx Ale z ciebie to jakaś kompletna idiotka, ale czego się spodziewać po 20latce, która ledwo od ziemie wyrosła? Dziewczyno studia nie świadczą o inteligencji człowieka, bo teraz KAZDY MOZE JE MIEC. A czasy gdy na studia szli tylko wybitni już dawno się skończyły, teraz każdy głupek może mieć studia. Zresztą wystarczy poczytać fora jakie byki ortograficzne robią tacy z wyższym wykształceniem. Nawet ludzie po filologiach nie potrafią pisać i walą byki, że głowa mała. I ty niby uważasz, że z takim studentem imprezowiczem co zalicza panny i pali maryśkę będziesz mieć inteligentne tematy do rozmów? a budowlaniec to idiota co zdania nie skleci? :D hahaha ale z ciebie idiotka. Teraz poziom studentów jest tak niski, że nie ma sensu patrzeć na WYKSZTALCENIE. Teraz studia to imprezy, palenie dopalaczy, dymanie, chlanie, uczenie się na ostatnią chwilę, prace dyplomowe pisane przez kogoś z neta za kasę. I niby taki ktoś ma być mądrzejszy od osoby, która nie ma studiów? :D

No cóż, za 1500 zł za harówkę nie każdy jest uśmiechnięty i ma pieniądze na dobre życie, oraz czas na wyjścia do teatru i restauracji :D

Gość gość
Przystojny na 1 miejscu, dobrze zarabia na 2. Jakbyś na pierwszym postawiła charakter czy osobowość to dyskusja w temacie byłaby zupełnie inna.

Gość Kalisi
Boże, dziękuję wszystkim za cenne rady. Aż mi się płakać chce. Nie bujam się po imprezach. Napisałam tylko, że umiem się bawić, żeby nikt nie zarzucił mi że siedzę jedynie w książkach dlatego trudno mi kogoś znaleźć. Nie studiuję ekonomii ani innych biurowych kierunków. Nie zależy mi też na wysokiej płący, dlatego nie przemawia do mnie, że budowlaniec zarabia więcej od ludzi z biur. Zależy mi na poznaniu bratniej duszy a nie na kasie. STUDIUJĘ MEDYCYNĘ na UJ w Krakowie, więc u mnie hołoty nie ma ale nie przepadam za chłopakami od siebie, bo po prostu ich nie lubię i nie tylko ja. Przykro mi, że zostałam tak oceniona.

Gość gość
Studentka? Czyli taka leniwa dupa żyjąca za kasę od rodziców? Nieee, dzięki. Postoję w kolejce do jakiejś pracowitej :classic_cool:

Gość gość
No tak studentka medycyny to wiadomo, że wyżej s\ra niż doopę ma. Szkoda tylko że poziom lekarzy coraz niższy, coraz więcej błędnych diagnoz, coraz więcej ludzi umiera przez konowałow, którzy źle zdiagnozowali chorobę, bo dla nich liczy się tylko kasa a nie czlowiek.

Gość gość
"STUDIUJĘ MEDYCYNĘ na UJ w Krakowie, więc u mnie hołoty nie ma" x To zdanie mówi wszystko o Tobie, o tym kim jesteś, jak oceniasz ludzi. Nie dziwie się że nie masz nikogo.

Gość Kalisi
Wiem, że studia może dzisiaj skończyć każdy, dlatego napisałam, że osoba ma być ambitna. Co do gościa uważającego mnie za lenia. 1.Nic o mnie nie wiesz a jest wręcz przeciwnie. 2.Nie wiesz, co to medycyna, skoro mówisz, że jestem leniem. 3.Od rodziców dostaje niewiele. Dyskusja sensu nie ma, więc idę. Pozdrawiam, życzę wszystkim samospełnienia bo chyba uderzyłam w czyjeś komleksy (pierwszy raz jestem niemiła, dlatego spodziewam się gradu chamskich odpowiedzi ale mnie już nie ma :) ).

Gość Sławek26
pooglądaj TVN tam wszyscy są piękni bogaci i mają wille :P

Gość gość
Ale facety są złe, nawet tu nie chcą 20toleniej studencki medycyny, która nie zadaje się z hołotą. Dziwne.

Gość gość
nie ogarniam, co z wami. co wy od niej chcecie? gdzie ona się wywyższa? rany boskie, niedlugo tutaj kazdemu bedzie wstyd sie przyznac ze sie studiuje dobry kierunek albo ze sie jest ladnym ogolnie ze cos wyszlo w zyciu. czy to grzech? progratulowac jej i tyle. dajcie jej spokój.

Gość malusa
Kalisi nie przejmuj się, tutaj sami zazdrosni idioci. Ja tez studiuje pierdoły w dodatku zaocznie i zwyczajnie ci zazdroszcze. Jedyne co moge poradzic, to zmien podejscie. Nie szukaj i nie oceniaj od razu przez pryzmat wymagan... to nie znaczy ze musisz je zanizyc tylko moze z czasem okaze sie, ze niektire da sie zaakceptowac albo zmienic? chlopcy czesto sie zmieniaja z milosci.

Tutaj wszyscy są łądnymi ludźmi sukcesu (oprócz prawików często). Tylko ciekawe, że taka ładna studentka medycyny nie ma wokół ciekawych facetów. Jak to możliwe?

Gość gość
głupia d****a

Gość gość
napisała, że na nią leci co drugi a mimo to ich nie chcę więc widocznie nie są ciekawi. z resztą wy faceci jesteście sami w sobie idiotami.

Gość BoleKiLoleKu
studia, studia, studia... wszędzie studia.

Gość gość
Problem chłopaków polega na tym, Kalisi, że oni nawet jak są kompletymi kretynami i brzydalami to uważają się za gwiazdy. That's it.

Gość Raffo11
chętnie cię poznam. nie palę, charakter? myślę, że jestem ok, taką mam nadzieję ;) studiuję inżynierię biomedyczną na AGH, zatem też w Krakowie :) myślę, że z wyglądu też ci się spodobam. należę do tych czułych i też umiem się bawić :)

Gość ogarnijciesie
"idiotka, d****** szmata", ludzie po*ebało was?! znacie znaczenie tych słów?! czemu miła, inteligentna dziewczyna zostanie zjechana z błotem? bo jest oceniana przez błoto. otrząśnijcie się bo nie chcę takich polaków, cebulaków w swoim kraju !

Gość gość
Kalisi <3 pokaż cycki

Widzę, że masz bardzo wysokie zdanie o sobie i muszę Ci powiedzieć, że najczęściej takie kobiety kończą same, oczekują księcia z bajki, przystojny, bogaty, oczytany i co jeszcze ?

Autrko na kafe nie znajdziesz rozumienia. Tu grzechem jest wymagać cokolwiek od drugiego człowieka. Grzechem jest powiedzieć że nie gustujesz w kimś. Grzechem jest bycie samotną - to równa sie albo pasztet albo rozkapryszona księżniczka. Świat schodzi an psy, ciężko o fajnego faceta.