Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

salon still beautiful opinie

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z was była w salonie still beautiful w warszawie ? Pełno ich ostatnio na wszystkich grouponach itp Chciałabym wykupić zabiegi ale po kilku wpadkach z innymi salonami i tego co się naczytałam o traktowaniu klientów z groupona wolę sprawdzić wcześniej opinie.

Gość gość
nikt ?

Gość gość
Grupon srupon. Nie wiem czeo chcesz oczekiwac po zabiegach za tak małe pieniądze. Odlicz sobie jeszcze prowizję gropona ktora wynisi ponad 60% z vatem.

Gość gość
Chciałam zapisać się za pośrednictwem mailowym. Dostałam odpowiedź z informacją, że mają wolny termin ale muszę to potwierdzić. Potwierdziłam. Na miejscu okazało się, że jednak nie było mnie na liście. Brawo- ważne, żeby dbać o klienta. Co ciekawe nawet nie zaproponowano mi innego terminu. Co to za obsługa?!

Gość mabe
Odwiedziłam ten salon ostatnio i wyszłam zadowolona i zrelaksowana. Pani kosmetyczka wie co robi i ma wiedzę o kosmetologii oraz produktach i ich składzie. Nie ma pośpiechu i nie czułam się, że moja godzina się już kończy, a wręcz wizyta się przedłużyła na korzyść. Mają ofertę również na grouponie, natomiast na miejscu ceny zbliżone. Zdecydowanie polecam raz na jakiś czas taki miły relaks

Gość gość
Byłam w tym tygodniu na zabiegu z którego jestem bardzo zadowolona. Profesjonalna obsługa zabieg Sushi Ceremony Purles nawet lepiej i w bogatszym pakiecie wykonany niż w gabinecie w pobliżu za atrakcyjniejszą cenę. Śmiało będę polecać!

Gość Stała klientka

Osobiście korzystam z tego salonu od pary lat i jestem bardzo zadowolona. Przede wszystkim  nie jesteś naciągają  na kolejny super zabieg, jest cicho i komfortowo i można się zrelaksować.Zabiegi przeprowadzane profesjonalnie i czysto. Korzystałam z Groupona i nie tylko. Jednym słowem polecam.