Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pyt do osób ktore braly kredyt

Polecane posty

Gość gość

Chce wziac kredyt 50 tyś ns mieszkanie. Tz mieszkanie mam ale generalny remont w nim i sprzety to ok 50 tys. Pytanir brzmi ile bede musiala oddac mniej więcej?

Gość gość
zależy na ile lat, średnio ok . 70tys

Gość gość
Chodzi mi o wartosci mniej wiecej. Nigdy do czynienia z kredytami nie miałam a wlasnych oszczednosci mam malo. Dopiero studia skonczylam. Zarabiam i stac mnie bedzie na splate kredytu miesieczna

Gość gość
To ladnie sciagaja. 50 tys to nie duza suma wiec chyba jednak pożycze od rodziny i im splace bo 20 tys dla banku to duzo

Gość gość
znajdź w necie jakiś kalkulator kredytowy, policzysz sobie sama

Gość gość
Bank wylicza zdolnosc kredytową i im dluzszy okres kredytowania tym wiecej odsetek. Zalezy tez od banku w kazdym banku sa inne odsetki plus inne oplaty . Ciekawe kto w rodzinie pozyczy ci taką kwote? Ile lat będziesz oddawać? Jakis żart. Najkorzystniejszy bank to spoldzielczy a po nim pko z zubrem. Idz do banku wstepnie ci wylicza. Ty myslalaz ze od 50 tys oddasz tysiąc ? Uwazam ze 20 tys od 50 tys to nie duzo. Sa banki ze oddajesz drugie tyle czyli bierzesz 50 tys a oddajesz 100 tys

Gość gość
mniej więcej co najmniej oddasz 85tys

Gość gość
Pozycze 30 tys od rodzicow i 20 od dziadkow. Bede im oddawala po 500 zl miesiecznie. Jesli przyoszczedze to oddam im wiecej. Myle ze w 3 lata bede bez dlugu a lepiej wyjdzie niz kredyt

Gość gość
Musialabys brac kredyt tzw pozyczkowy a tam sa duze odsetki bo nawet do 16 proc Tylko hipoteczne maja male odsetki ok 4-5 proc ale to sa kwoty powyzej 200 tys

Gość Z matmy chyba nie byłaś
orłem, co? 3 lata po 1000 zł miesięcznie to oddasz zaledwie 36 tys. :O

Gość gość
Orlem to ty nie jestes. Napisalam ze po 1 tysiesiecznie a jak uda mi sie odłożyć więcej to doloze. Dlatego w 3 lata mam nadzieje oddac