Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mogę odebrać przesyłki

Polecane posty

Gość gość

jeżdzę już 3 raz zawsze punkt zamknięty chociaż na awizo jest od 9do 17 a w soboty od 9-13 byłam w tygodniu przed 17 stą było zamknięte,dzisiaj wziełam wolne i oczywiście również pocałowałam kłódkę pomijam że punkt jest w miejscu gdzie psy d****i szczekaja od przystanku trzeba iść ze 4 km jakimiś wertepami a ja nie posiadam samochodu ,mieliście problemy z przesyłkami sądowymi dostarczanymi przez inpost

Gość gość
ja czekałem na kuriera i nie dotarł na info powiedzieli mi że kurier stwierdził ze nie było mnie w domu i tak przez 2 dni w końcu zrezygnowałem z przesyłki

Gość gość
Ja jestem ciekawa jak funkcjonują adwokaci np. Latają po kioskach i sklepikach żeby pocztę odebrać? Ale zrobili. Co jak co ale sądówki powinny być porządnie dostarczane. Nie życzyła bym sobie odbierać jakąś sądówkę w sklepie, żeby jakaś baba osiedlowa wiedziała, że mam jakąś sprawę w sądzie :O

Gość gość
Niestety inpost jest do kitu i nie wiem czemu wygrali ten przetarg na sądowe przesyłki. Jak jesteś w domu to każdy jeden doręczyciel cie zastanie, ale juz z awizem jest masakra. Ja mam niby odbiory w sklepie z karmą dla zwierząt, ale sklep już cały miesiąc zamknięty i szukaj wiatru w polu. A wcześniej u fryzjera, no śmiech, babka kładzie farbe klientce a tu wpada ktoś z awizem i musi czekać aż ona ta farbe skończy. Jednak poczta ma całą infrastrukture, czego nie mozna powiedzieć o innych doręczycielach.

Gość gość
moja ciotka przegrała sprawę w sądzie (bo się nie stawiła) do sądu na sprawe a zadnego awizo z inpost nie miała natomiast z poczty wszystko normalnie przychodziło listy i awiza

Gość gość
u mnie w mieście są 3 urzędy pocztowe ,ale żeby odebrać przesyłkę z sądu muszę gnać 15 km na wiochę do sklepiku wsiowego najgorsze jak sie trafi ze pani ekspedientka pójdzie do domu czekałem kiedyś 2 godz zanim przyszła

Gość gość
porażka z tymi przesyłkami z sądu