Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci nie lubią jak ich kobieta sie masturbuje dlaczego?

Polecane posty

Gość 444
Z całą pewnością Ona też:)Chociaż to widać,że Ty byłeś"motorem" napędowym:):)

Gość 444
Hehehe niedowiarek:) Jak chcesz to sprawdzić?;)

Gość gość z przypadku
444 I Ty to wszystko wyczytałaś między wierszami?:) No to u Ciebie nie mam szans. Tak łatwo nie ukryję podtekstu erotycznego, byś stała się jeszcze bardziej wilgotna.:) Chociaż......kto wie, może miłe byłoby to dla Ciebie, może byś chciala?:)

Gość gość z przypadku
444 Teoretycznie mógłbym to sprawdzić na trzy sposoby, a jakie to domyśl się sama i odpowiedz mi, jaki najbardziej by Ci odpowiadał;)

Gość 444
Jesteśmy na erotycznym,więc podteksty erotyczne nie muszą być ukrywane:) Bardziej wilgotna hmmm to intrygujące:) O nie...nie będę Tobie nic ułatwiać;) Trudno mi się zdecydować:)

Gość gość
444 Podteksty muszą być, bo zaraz się tu zlecą te zazdrosne, albo ci z którymi nikt nie chce rozmawiać, bo walą prosto z mostu.:D To skoro trudno Ci się zdecydować, bo każdy sposób jest przyjemny; to może zacznę sprawdzać najpierw tym na literke "p" później tym na literkę "j" dla ułatwienia dodam ,że jest to zwinne, ciepłe i miłe w dotyku, a na koncu bedzie to na literke"k", ale to jest już dużo większe, ale też miłe w dotyku;)

Gość 444
Paluszkiem akurat sama mogę sobie sprawdzić ;) Pozostałe dwie opcje powodują,że wyobraźnia mi zwyżkuje:)

Gość gość z przypadku
444 A już miałem zamiar wczoraj otwarcie Ci napisać, beż podtekstów, jakbym się zabrał do tego sprawdzania, z najdrobniejszymi szczegółami i obszernymi, obrazowymi opisami, bo pora była już odpowiednia do takich opisówa , a Ty znikłaś ;) I to tak bez pożegnania. :( Teraz się nie odważę, bo za dużo osób to może czytać.:)

Gość 444
Wybacz:) Sen mnie zmorzył:( Co się odwlecze,to nie uciecze:D Nie odpuszczę tych szczegółowych i obszernych,obrazowych opisów;)

Gość gość z przypadku
444 No i dzisiaj to pewnie po wilgoci pozostało już tylko miłe wspomnienie;)

Gość 444
Z tym akurat u mnie nie ma problemu ;)

Gość gość z przypadku
444 Tak myślisz, że nie ma problemu? No to w jakim stanie jest teraz, możesz sprawdzić?;) Ja nie śmiem sam tego zrobić, bo biały dzień i do tego jeszcze ktoś może patrzy;)

Gość 444
Nie myślę tak,ja to wiem:) A podobno faceci to wzrokowcy i bardzo działa na nich kobiece,nagie ciało widziane w świetle dnia?:)

ja taam lubie jak ona robi sobie dobrze lubie patrzec czasem sam namawiam żeby to zrobiła :)

Gość gość
Chyba raczej nie. Chociaż mamy regularne stosunki moja bardzo często robi to swobodnie przy mnie. Najczęściej jak razem leżymy patrząc w telewizor albo jak o dowolnej porze zachce się jej w nocy. Trzyma jedną rękę na moich genitaliach a drugą masturbuje się bez skrępowania do maksymalnego orgazmu. Nieraz i ja też to wtedy robię równocześnie. Nie wiem w czym problem.

Gość gość
Z tym problemem jest jak ze wszystkimi innymi. Część facetów to lubi część prawdopodobnie nie. Ja nie mam nic przeciwko, żeby moje partnerki masturbowały się gdy mnie nie ma przy nich. Jeśli to robią przy mnie to jest to bardzo podniecające i zazwyczaj na tym się nie kończy. https://www.sexuarium.pl/

Gość gość z przypadku
444 Tak zgadza sie, działa na nas bardzo magia kobiecego ciała, jej okrągłości. Nie jest nam obojętny zaden zakątek ciała, nawet ten najgłębszy;) Choć tu by mogła się wywiązać dyskusja, który jest najgłębszy:D Więc od razu dopowiem, że obydwa zakątki nie byłyby zaniedbane;) Dzień mi nie przeszkadza, nawet lubie w dzień, bo lepiej widać,ale może się to nie spodobać innym:) A kobiety nie są wzrokowcami, nie lubieją sobie czasami pooglądać? ;)