Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci nie lubią jak ich kobieta sie masturbuje dlaczego?

Polecane posty

Gość gość
Albo zaczekaj ...może ja sprawdzę, bo Ty tylko szukasz pretekstu, żeby sobie wsunąć tam paluszki. ;)

Gość gość z przypadku
Sama jesteś sobie winna. A może ty chciałaś, żeby tak właśnie tam było; wilgotno i gorąco? ;)

Gość gość
No proszę ! Faceci nie lubią jak ich i obce kobiety się masturbują ? A kobiety wolą, żeby robotę chłop odwalał

Gość gość z przypadku
Nie odpowiem za wszystkich facetów, tylko za siebie. Osobiście lubię,jak się kobieta masturbuje. Swiadomość tego bardzo podnieca mnie. A ideałem by było gdyby chciała to robić na moich oczach. A nie każda potrafi się na to zdobyć. Ty też tak wolisz, żeby odwalał robotę sam? Nie przyjemniej by było, gdyby kobieta zrobiła to na jego oczach,traktując to jako grę wstępną, by rozbudzić jego namiętność?

Gość gość
Nie ukrywam, że to krępujące, ale jeśli będzie trzeba, to rozbudzę go w ten sposób...kiedyś, bo na razie wystarczy spojrzenie, muśnięcie, słowo i to ja biegnę za nim :-)

Gość gość z przypadku
Czyli jak na razie to nie zrobiłabyś tego, bo się wstydzisz? A teraz odwróce pytanie z tematu i zapytam; czy kobiety nie lubią jak się ich facet masturbuje? Odpowiedz proszę tylko za siebie.

Gość gość
Teraz chyba wkurzyłabym się, że robi to sam zamiast przyjść do mnie, ale może zdarzyć się, że moje libido zaśnie, wtedy zrozumiem.

Gość gość z przypadku
A gdyby to chciał zrobić, siedząc naprzeciwko Ciebie, patrząc Ci prosto w oczy? Gdyby Cię czymś takim zaskoczył któregoś dnia, to jak byś zareagowała? Czy podnieciłby Cię taki widok?

Gość gość
To nie jest kwestia wstydu.Raczej tego, że dałabym radę trzymać ręce przy sobie i patrzeć na to może przez pierwsze sekundy i już biegłabym z pomocą

Gość gość
...ale gdyby zrobił coś żebym nie mogła się ruszyć, to chętnie, choć pewnie pływałabym...

Gość gość z przypadku
Pytałem o wstyd w sytuacji, gdy ty to robisz , patrząc mu w oczy, byś sie nie wstydziła? A jeżeli chodzi o odwrotną sytuację,to rozumiem,że podniecałoby Cię patrzenie na coś takiego, skoro piszesz, że pływałabyś. Aco takiego jeszcze mogłoby cię tak bardzo podniecić, byś pływała we własnych soczkach?;)

Gość gość
Głos.

Gość gość z przypadku
Podnieca Cie jakiś szczególny tembr meskiego głosu aż do tego stopnia,że się robisz mokra między nogami? Jaki?

Gość gość
Niski, głęboki, czasem szept

Gość gość z przypadku
Czy to się odnosi tylko do głosu Twojego partnera, czy ogólnie i zdarza Ci się zrobić mokrą w przypadkowym miejscu po usłyszeniu obcego faceta?

Gość gość
Tylko raz "zmoczył" mnie obcy głos.W windzie.

Gość gość z przypadku
Ciekawe rzeczy opowiadasz. Słyszałem o tym, że głos męski może jakoś oddziałowywać na kobietę, ale że aż do takiego stopnia,to nie przypuszczałem. I jak się to skończyło? Był jakiś ciąg dalszy?

Gość gość
Nie było. A zadziałało zwykłe "dzień dobry", bo wsiadłam rozpalona jak nastolatka

Gość gość z przypadku
I jak czujesz się już trochę mniej wilgotna, jak tak sobie tutaj poważnie rozmawiamy?;) Możesz sprawdzić? ;)

Gość 444
Poczytałam temat i jestem mokra;) Sprawdziłam:)

Gość gość z przypadku
444 A co Cię tak "zmoczyło"?

Gość 444
Rozmowa,subtelnie zabarwiona erotyzmem:) Masturbacja gdy on patrzy.To podnieca obie strony bardzo.

Gość gość z przypadku
444 Odniosłas takie wrażenie,że była zabarwiona erotyzmem? A na dokładnie sprawdziłaś swój stan?;) Może sprawdż jeszcze raz, żeby pomyłki nie było;)

Gość 444
Takie wlaśnie odniosłam wrażenie:) Nie,ne ma pomyłki;) Dokładnie sprawdziłam:)

Gość gość
444 A kto "zabarwiał" tę rozmowę według Ciebie?

Gość gość z przypadku
444 To wyżej to byłem ja? A swoją drogą to ja jestem niedowiarek, jak sam nie sprawdzę, to nie uwierzę;)

Gość gość z przypadku
444 Ja to robiłem celowo, bo taką mam już naturę?;) Sądzisz, że ona też starała się to robić?