Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boże Narodzenie 2014. Rozpoczęłam już przygotowania, a Wy ?

Polecane posty

Gość gość

Skompletowałam już przyprawy, skladniki na potrawy bożonarodzeniowe. Piernik staropolski juz zrobiłam, teraz leżakuje do świat, im starszy tym smaczniejszy. Choinkę przynioslam z piwnicy, odkurzylam, wyczyscilam, stoi w szafie w pudle. Żywej juz nie kupie bo sypie sie to cholerstwo po paru dniach, drogie są te choinki i malo atrakcyjne, za piekną zywą choine trzeba wydac ze 200zl. Mam piekną sztuczną. Częsc prezentow juz kupilam, mysle nad resztą. Jednoczesnie przygotowuje sie do Sylwestra 2014

Gość gość
Ja jestem w ciąży, mam cukrzycę ciążową i mogę zapomnieć o słodkościach, pierniczkach, gorącej czekoladzie, goździkach, produktów mącznych i buraków muszę unikać. Na wigilii pewnie będę piła wodę ; ) Kupiłam już jednak prezent dla mamy i częściowo dla taty, reszty jeszcze nie, ale zasadniczo wiem co dla kogo. Chcę uniknąć bieganiny na ostatnią chwilę. Kupiłam też świąteczny obrus i wiem jak w tym roku przystroję choinkę. Szaleństwo na "5 minut przed" to dla mnie mordęga.

Gość kirma
My mamy póki co choinkę i tyle ;p a nie przepraszam jeszcze mój narzeczony zaczął pobierać filmy z filefox.pl, żeby było co oglądać w świąteczne wieczory, a w niedzielę planuję popiec ciasta :D

Gość gość
A ja chyba pojde do Volkswagena i kupie cos dla mojej ;-) lubi cabrio..

Gość gość
Zapalam sobie świeczki, oglądam kolejną adaptację "Opowieści wigilijnej", słucham piosenek świątecznych w wykonaniu Franka Sinatry, piję już "świąteczną herbatę". Porządki jakieś zrobiłam, ale mordować się z tym nie będę. Prezenty kupione już dawno, wiele przez internet, uniknęłam świątecznych tłumów. Zapisałam się do fryzjera i kosmetyczki z odpowiednim wyprzedzeniem i całe szczęście. A z jedzeniem to przyznaję, że "idę na gotowe" i nie bijcie.

Gość gość
Boże Narodzenie 2014. Rozpoczęłam już przygotowania, a Wy ? " xxxx my juz dawno po rozpoczeciu i zakonczeniu a ty k***a siedz dalej na kafe.pl

Gość gość
Atmosferę Świąt w moim domu robi udekorowana bombkami choinka i upieczone pierniczki, reszta w lesie

Gość monia194
ja już rozpoczęłam przygotowania a dzisiaj stroję choinkę ^^

Gość gość
U mnie stoi już piękna i żywa choinka. Prezenty juz kupione a karp w zamrazalce już czeka. W ndz coś mogłabym juz przygotować. Jeszcze się zastanawiam od czego zacząć.

Gość gość
p****y poczytajcie biblie a nie kosmetyczka i fryzjer...

Gość gość
mirka, ty kur'wo z********* w********laj