Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym sobie kupić oryginalny szal Burberry ale trochę mi szkoda pieniędzy.

Polecane posty

Gość gość

Oszczędziłam 2 tysiące złotych ale nie wiem sama:( Tak mnie kusi ten szal ale z drugiej strony to wiem, że to swoista fanaberia. Dziewczyny, któraś z Was ma ten szal (oryginalny) i powiedzcie mi czy rzeczywiście jest cudowny?

Gość gość
te szale są strasznie paskudne. rozumiem, że ludzie chcą mieć to, o popularne i drogie, bo to pokazuje status albo coś, ale te szale są autentycznie brzydkie. nie lepiej wydać te same pieniądze na naprawdę z******te buty?

Gość gość
16;42 - ale mi się nie podoba ten tradycyjny w najpopularniejszą brązowo-beżową kratę ale taka jego wariacja: http://pl.burberry.com/heritage-cashmere-scarf-p39234741 On jest cały szary, niby zwykły ale ja lubię dobrą jakość, nie rzucającą się w oczy kolorami i wzrokami tylko dopracowaniem szczegółów. Jeśli chodzi o buty to nigdy nie miałam na ich punkcie hopla, wystarczy jak kupię sobie jakieś skórzane oficerki albo trzewiki z gino rossi albo ryłko.

Gość gość
Mojej córki przyjaciółka ma i jak dla mnie jest doskonały. Ona ma 14 lat ale trzeba przyznać że dodaje jej jakiegoś takiego uroku.

Gość gość
A ten do którego dałaś link też świetny!

Gość gość
słuchaj,jak jesteś z Puław,to ja tobie za sponsoruję szaliczek,ale to będzie wymagało twoich starań...

Gość gość
16;49 - dzięki za opinię. Myślę, że diabel tkwi w dodatkach. Chciałabym sobie sprawić taki prezent ale nie chcę też wyrzucić pieniędzy w błoto i się radzę.

Gość gość
...jeśli kupujesz w Ryłko i Gino Rossi, to nie mam pytań :)

Gość gość
Kupuj, to jest kaszmir i na lata . Ja mam pashmine z kashmiru i jest leciutka, ciepła . Nie żałuj sobie raz sie żyje , kasa Ci sie rozejdzie a szal zostanie. Ja ostatnio kupiłam LV torebkę za 6500 z dwoma zamkami błyskawicznymi z boków , a co!!!! Należy mi sie :) Mężowi nic nie mówiłam bo by sie pogniewał on mi mowi ze to jest " morally wrong" ale jak teściowa kupuje kremy za 2000 to jest ok !( z la prerie)

Gość gość
o Boże, ale okropieństwo, też nie masz na co wydawać pieniędzy, moja mama wygrzebała raz z lumpeksu taki szalik poważnie, ja jej to wywaliłam do kontenera na zużyta odzież, bo jak ona wyglądała, o matko..oczywiście awantura, bo nie wiem co wywaliłam, no jakoś nie kręcą mnie rzeczy z super metką.

Gość gość
16;59 - Jaki masz model LV?:P No ja też z moim się nie dzielę wszystkimi moimi wydatkami, niech wie, że dobrze wyglądam a cena to będzie moja słodka tajemnica haha.

Gość gość
serio nie żal Wam kasy? 6500 za torebkę? 2 tys za szalik? masakra...ro naprawdę jest morally wrong

Gość gość
Ja kupilam sobie torebke Prady za 3200 i tez mi bylo SZkoda kasy......Ale jest piekna, ma miekka skore i tyle klasy w sobie ze czuje sie taka wyjatkowa! To sa kochana rzeczy na lata w stonowanych kolorach, Pausujace do wszystkiego...Jesli marzysz o czyms to spelniaj swoje marzenia!

Gość gość
Dzięki dziewczyny, chyba macie racje. Dobrze powiedziałaś, kasa mi się i tak rozejdzie a coś mi przynajmniej pozostanie haha. Jeszcze to przemyślę ale jestem raczej na tak.

Gość gość
To ja z 16:59, To jest LV Volteire , zobacz na ich stronie pa,pa .

Gość gość
Voltaire, Lecę bo mnie zjedzą :p

Gość gość
Wspaniała, niech Ci się dobrze nosi! Udana inwestycja <3 Pozdrawiam Cię a ja sama się chyba skuszę na szal:P

Gość gość
Dziekuje , nawzajem :p A Prada BTW tez jest piękna :) to będzie następna " inwestycja"