Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stalking? Jak to możliwe?

Polecane posty

Gość gość

Założyłam sobie dopiero co konto na sympatii, z nikim jeszcze nie pisałam. Od dwóch dni dostaję non stop od jakiegoś dziwnego gościa krótkie wiadomości które totalnie zbywałam. Dziś on napisał do mnie kolejną w której zamieścił moje imię z pytajnikiem. Czy to możliwe że on to jakoś wyśledził lub włamał się do mojego komutera?

Gość gość
pewnie masz popularne imię i trafił po prostu :)

Gość gość
czy przez sympatie możliwe jest to ze włamał się na mój komuter?

Gość gość
trafił? nie wydaje mi się, przecież jest tyle imion. Poza tym po jego wiadomościach i ich czestotliwosci wnioskuje ze to jakiś psychopata.Pisze do mnie codziennie po kilka wiadomości i to sa zdania nie trzymające się kupy. To jakiś ewidentnie chory człowiek.

Gość gość
a nie ma opcji, zeby go zablokować? No nie przesadzaj, gdybyś miała niespotykane imię, to byłoby dziwne, ale jesli jest to Kasia, Ania czy Agnieszka lub równie popularne, to przypadek że trafil. Co innego, gdybyś np Hermenegilda miala na imie i by takie wymienił :)

Gość gość
To w takim razie to musi być jakiś wróżbita:-) Nie wiem czemu ale mam schiza ze to jakiś stalker.

Gość gość
A moze rozpoznal cie jakis twoj znajomy?

Gość wifigdańsk
Halo jestes? To ja przed chwilka pisalam ale przypadkowo wyslalo sie jako gosc.

Gość gość
no jak małe dziecko.. Denerwuje cię, to skasuj konto, załóż jakieś inne i się go pozbędziesz. Wszedzie jest pełno psycholi, na kafeterii również :D Dałaś tam swoje namiary przecież nie po to, żeby mieć wyłacznie podląd. A że pisze ktoś, kto ci nie leży, to już niczyja wina. Nie chcesz mieć takich przygód, nie zakładaj takich durnych kont :)