Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeraża mnie moja głupota

Polecane posty

Gość gość

To, że większość czasu spędzam na marzeniach niż rzeczywistości. Potrafię wbić sobie jakąś osobę do głowy i chodzić uszczęśliwiona, chociaż w realnym życiu nic nie mam i nikogo. I potem przychodzi taki moment jak teraz, że rzeczywistość daje mi siarczysty policzek i spadam na ziemie. I boli jak cholera. :(

Gość gość
to nie głupota...,dobrze,że marzenia dają Ci szczęście:)

Gość gość
Czasami dobrze jest uciec w marzenia i w nich być szczęśliwym.Kto ci broni, marz o czym i o kim chcesz.

Gość gość
Hej:-) rozumiem ci bardzo dobrze ja sama tez mam takie podejscie do zycia,mam22lata,zycie takie sobie wiec wole przeniesc sie w swiat z marzen:-) a starcie z rzeczywistoscia jest ciezkie, mam nadzieje ze to nie bedzie jakies pograzajace na prayszlosc:-) aczkolwiek z drugiej str w miedzyczasie zycie uletuje miedzy palcami, . .

Gość gość
ale ja właśnie za bardzo uciekam.. To jedyne co daje mi chwilową radość. Ale to już mi się chyba wymyka z pod kontroli.. Ostatnio widziałam takiego chłopaka i przez miesiąc nie mogłam myslec o niczym innym i własnie dziś nadszedł dzieś kiedy rzeczywistość dała mi w twarz.. bo przecież i tak pewnie nigdy go nie poznam a zresztą on pewnie szuka prawdziwej kobiety a nie małej dziewczynki. W ogóle to co ja robie w życiu to same głupoty, same wycofywanie się, same uciekanie od wszystkiego i ogólnie powinien mnie ktoś stłuc żeby mi te głupoty z tego pustego łba wyleciały..

Gość gość
Hehehe

Gość gość
no hehehe