Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój synek wystąpił w reklamie świątecznej Playa :)

Polecane posty

na wychowanie dziecka maja wplyw tez inne rzeczy, chocby rowiesnicy. mysle, ze udzial w reklamie to niezly szpan ;). do tego jeszcze jesli placa za to sporo pieniedzy. mialam w szkole kolezanke - dostala sie na okladke gazety mlodziezowej. kazali jej schudnac, bo niby byla za gruba i to jej mialo otworzyc drzwi do kariery. skoczylo sie zawalona matura, utyciem (bo dorobila sie zaburzen odzywiania), kariery nie zrobila.

Gość gość
No tak. Tu wszystkie mamy i ich dzieci zrobiłyby karierę ale nie chcą. Chore wiesniary z was. Dziecko zagrało w reklamie, no tragedia! Teraz skończy jako bezrobotny aktorzyna, z bulimią. Bo grało jako kilkulatek w reklamie. Zazdrosne, niedowartościowane mitomanki.

Gość gość
hh29 weź te debilizmy skończ pisać bo daga wyraźnie napisała o epizodzie i że dzieci wszędzie graja w reklamach i świat się nie wali jakoś. Niby dzieci niegrające w reklamach wychodzą zawsze na super porządnych ludzi, bo nie wystąpiły w reklamie :D buahahahah! skąd wiesz czy kobitka nie jest rozsądna? Ty oczywiście jesteś ale dla innych to już nie jest "takie różowe" może inni też rozsądnie do tego podchodzą? nie o tym była mowa naucz się czytać i nie pieprz już tych swoich mitomańskich kłamstewek, bo już tu nieraz wyszło, że jesteś tylko rozpierdziałą kurą na bezrobociu i bez wykształcenia.

no przeciez nie napisalam, ze to musi miec zle konsekwencje, tylko, ze moze miec :(. nie widzisz roznicy? a ze graja dzieci wszedzie w filmach i reklamach - no i dobra. autorka podjela decyzje, ze pozwolila i to jej sprawa. ja napisalam swoje zdanie, ze zastanowilabym sie 5 razy, zanim pozwolilabym dziecku isc na casting. ale to ja, a reszta niech robi,co chce.

Gość gość
Autorko, uwazaj bo sie zesrasz.

Gość gość
Autorko, Twój synek to ten w okularach, czy ten, który wygląda jak typowy dzieciak z polskiej wsi o niezbyt inteligentnym wyrazie twarzy?

Gość gość
Moze ten bezzebny oblech :O

Gość gość
kobiety leczcie sie Polacy sa straszni , a polskie kobiety to juz masacra:o

Gość gość
Zauważyłam ,ze w tej reklamie multum dzieci ma okulary i wyraz ich twarzy jest jakiś taki dziwny....no nie wiem....Może to dzieci z jakiegoś ośrodka.Na pierwszy rzut oka tak mi się od razu skojarzyło.

Gość gość
Obstawiam ze ten z 0:37 :) haha reklama straszna a te dzieci bez komentarza

Gość gość
przeczytajcie co piszecie złosliwe zazdrosnice cebulary polaczkowe hahahaha ale wam gul skoczył :P Dzieci jak dzieci, a te wasze komentarze o dzieciach z osrodka, ze wsi żenada (nie wiem co macie nawet do takich dzieci) wielkie intelektualistki hahahaha właśnie widze :o wyżyłyście się na dzieciach właśnie pokazałyście jakie jesteście ęteligętki :o głupie jak Ala i Natala

Gość gość
Zalozyla temat to skomentowalam reklama wkurzająca jak wszystkie reklamy z dzieciakami

Gość gość
I nie rozumiem zachwytu prawda jest taka ze reklam z dziećmi nienawidzi 90% telewidzów :-o

Gość gość
o jej! o jej! o jeeeej! :) skomentowałam ciamcia ramcia jestem taka fajna, mondra, a te dzieci takie gópie i óposledzone!

Gość gość
denerwują was reklamy z dziećmi? ale z was szajbuski i zawistnice, ja nawet nie zwracam uwagi i gdyby nie ten temat nie zauważyłabym tej reklamy wcale, no ale ja się na bzdetach nie skupiam. Żeby reklama mnie zdenerwowała musi być głupia jak ta z wrzeszczącą kurdej-szatan i margaret lub te co za każdym razem baba wrzeszczała nagle głośniej od tej reklamy HHAAAAAAAAAAaaaAAAA USP ZDROWIE., bo to są akurat spoty które za dużo i za głośno są no ale to są wyjątki. Inne to kit, nie widzę ich.

Gość koniaczek w kieliszku
Fajna reklama autorko :) i przygoda dla was. Mały będzie miał pamiątkę na całe życie. Ja tam widzę, normalne, zwykłe, uśmiechnięte dzieci ale wiesz kafeterianki nie mogą podarować Ci, że się cieszysz i że w tv to wyzywają i obrzucają dzieci łajnem chamstwa oczywiście zarzekając się, że są szczere i tylko prawdę piszą, nie wiedzą który to twój to piszą, na wszelki wypadek o wszystkich nasze zaj/ebiste kaferiuszki sukcesu hahaha. Znalazły sobie przeciwnika - grupkę dzieci pffff... MŁODE POLSKIE MATKI Z KLASĄ :o żałosne kołtuny :D

Gość gość
Zazdrosc tych matek co maja zwykle dzieci czyli takie albo kluchy z okrągłymi glowami jakich wiele ,albo wychudzonych patykow z mysimi na krotko ściętymi kudlami takich tez na kazdym kroku pelno.Dziecko musi miec to cos a niestety większość dzieci jest taka sama i odpychajaca i stąd zazdrosc mamus pospolitych dzieciakow.

Gość gość
To ktory ten twoj uroczy synus autorko? Pochwal sie :D

Gość gość
dziś [09:14 ale pojechalas brawooo klasa sama w sobie, jestes takim samym dnem :-o

Gość gość
0:37 ten o czarnej paszczy :classic_cool:

Gość gość
Tam kazdy dzieciak wyglada jak niedorozwiniety. Moze to z jakiejs szkoly specjalnej te dzieci wzieli? Taki gest na swieta dla uposledzonych.

Gość gość
Wstrętne zazdrosne matki,mysich,bladych dzieciorow. .

Gość gość
Autorka chciala się karakanem pochwalic a tam cala grupka :)

Gość gość
9:33 mój post jest z 8:22 i to samo sobie pomyślałam,że chcieli im zrobić frajdę z okazji świąt i mimo,że nie pisałam tego złośliwie to niektórym już gul skoczył i wyzywają od zazdrośnic:O

Gość gość
Najnormalniejsze dzieci w świecie po co się rozpisywać jakie one okropne i niedorozwinięte, lepiej wam, ulżyło? czy wy jesteście chore psychicznie czy tylko tłukowate i zazdrosne? No poziom gimbazy :o

Gość inna sieć
twój synek,to ten co obiecuje ludziom szybki internet,a sprzedaje o połowę wolniejszy? Jeśli o rozgłos chodziło,to brawo,gazety już piszą o tym przekręcie,a tak od siebie,Play od początku mi śmierdziało...

Gość gość
Myśle, ze to powód do dumy, przeszło casting wiec dziecko jest otwarte, nie boi sie, nie siedzi w kącie z palćem w buzi. Nie chodzi o pieniądze, te nie sa wielkie. Ani o sławe, do tej daleko. Jakaś dziwna ( nie chce cie obrażać) jest osoba co mowi, ze zastanowiłaby sie 5 razy. I co po tych 5 razach byś wymóżdzyla? Myslalabys do tej pory co ? Wolno myślisz.

Gość Arielkaaaaaaaaaaaaa
Autorko fajnie :) gratuluje .

Gość gość
dajcie linka do tej reklamy

Gość gość
Dzieci ładne,autorko gratuluje