Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość licealista

Czy gra jest warta świeczki ?

Polecane posty

Gość licealista

Witam , chodzę do liceum i ostatnio poznałem fajną dziewczynę w mojej klasie . Jest ona na prawdę piękna chcę wiedzieć czy mam szansę coś zadziałać . Rzecz w tym że nie mogę jej rozgryźć z jednej strony czuje że jest mną zainteresowana a z drugiej że jednak nie. Bardzo dużo z nią rozmawiam i ogólnie często spędzam z nią przerwy. Gdy z nią rozmawiam często patrzy mi prosto w oczy, uśmiecha się ogólnie fajnie spędza się nam czas , zaproponowałem jej abyśmy wyszli do klubu na koncert który jest w przyszły piątek , zgodziła się . Jednak ostatnio poruszyła temat związków i sexu oraz przyjaciół z przywilejami . Powiedziała ze juz kiedyś miała takiego przyjaciela i było ok , pomyślałem sobie że całkiem spoko dziewczyna jest otwarta i jak coś to nie bd musiał się angażować , odpowiedzialem jej ze też nie mam nic przeciwko a ona na to że dziwnie by jej było stworzyć taką relacje z kimś z klasy i w tym samym wieku . Ja to odebrałem jako sygnał ze nic z tego nie będzie ale kobiety są skomplikowane wiec wolałem napisać i się upewnić czy wgl warto próbować :) .