Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1925

Co sie dzieje z ludźmi z tematu kochanków ?

Polecane posty

Gość sama jesteś do kastracji
a temat był ciekawy i nie kręcił się wokół maślanych uprzejmości, i opisów kulinarnych jak niektóre dzisiaj.

Gość nostalgicznie
Kiedyś w ogóle było na kafe sporo ciekawych tematów i interesujących ludzi. Inny poziom.

Gość gość
A ja bym się pokochala.

Gość gość
Z mężem czy z kochankiem?

Gość gość
Nie mam kochanka. A mąż jest w pracy

Gość gość
nostalgicznie Czasy tamtego forum to już niestety przeszlość. Inny poziom empatii, poczucia humoru i stylu.

Gość gośćnieon
gość 22:14 też bym się chętnie "pokochał". tak wiesz, bez rozmów :)

Gość gość
Pewnie masz trochę racji. Dzisiaj wszyscy chcą zrobić na wszystkich piorunujące wrażenie i to od razu. Lans do kwadratu :) A wymiana doświadczeń, poglądów itp- leży. Pozdrawiam stare nicki :)

Gość gość
Małolactwo wykarmione imprezami na fb :)

Gość gość
Czuję się pozdrowiona bo podejrzewam, iż wiem kto pozdrawia:)

Gość tere_fere
guzik wiesz :)

Gość gość
Na pewno więcej wiem niż Ty:)

Gość Pleiades
Odmrożony klops nie będzie już nigdy smakował jak świeży... Wszyscy żyją i są na swój sposób szczęśliwi.

Gość gość
gość wczoraj nostalgicznie Czasy tamtego forum to już niestety przeszlość. Inny poziom empatii, poczucia humoru i stylu. x Wielka szkoda.. X gość wczoraj Pewnie masz trochę racji. Dzisiaj wszyscy chcą zrobić na wszystkich piorunujące wrażenie i to od razu. Lans do kwadratu usmiech.gif A wymiana doświadczeń, poglądów itp- leży. Pozdrawiam stare nicki :) x Ja również pozdrawiam :)

Gość gość
Co się dzieje? Moje życie toczy się normalnie :-) O życiu innych osób, z tamtego tematu z którymi mam kontakt nie napiszę, bo nie jestem do tego upoważniona. Pozdrawiam stare nicki i bywalców tamtego tematu :-)

Gość gość
Dodam coś od siebie... Nie narzekam na moje obecne życie. Zaszło kilka zmian od tamtego czasu jednakże wszystkie na lepsze:) Również nie będę ujawniała szczegółów obecnego życia innych uczestników tego tematu. Jeśli zechcą to zrobią to sami. Pozdrawiam:)

Gość gość
A pisują teraz? Trudno coś znaleźć na kafe w tym zalewie chamstwa i prymitywu :O

Gość gość
Nie rozumiem tej fascynacji tematem kochanków. Sam fakt posiadania takowego-ej świadczy o słabości charakteru i nieumiejętności konstruktywnego rozwiązania problemu w małżeństwie. A posuwanie się do zdrady w dodatku "kontrolowanej" i praktykowanej przewlekle to zwykły " chujinizm" .

Gość gość
Każdy kij ma dwa końce. Każda zdrada ma jakąś przyczynę i niesie konsekwencje. Zdrady nie ma bez przyczyny, musi czegoś brakować, coś jest nie tak, ale warto rozmawiać, ratować związek a nie zdradzać, oszukiwać.... no ale nie mnie oceniać. Osobiście tematu nie kojarzę, aczkolwiek skoro był na tyle ciekawy że parę osób go wspomina postanowiłam wtrącić swe trzy grosze :-D

Nic się z "nami" nie dzieje, większość z nas ma chyba tamten etap "zamknięty" i do tego nie wraca. Można natomiast po dłuższej absencji powrócić na kafeterię pod nowym nickiem... ;-) 🌼

Gość gość
Sherli a zdradzisz czy byl jakis inny pozniej kochanek lub czy ponownie bys chciala go miec? Inne osoby, zwlaszcza te ktore kiedys pisaly w takim temacie tez moga na te pytania odpowiedziec.

Gość gość chętna ja
czy ktoś szuka tu kochanki ?

Gość gość
a po cholerę

Gość gość z tematu o kochankach
co do tematu - jedni go lubili, innych nudził niemiłosiernie. Ale poziom dyskusji jaki tam dawniej panował trudno dziś znaleźć na kafe. Pozdrawiam te dawne nicki z tego tematu :) I zgadzam się z ty, że dla wiele tamtych nicków ten etap życia już dawno został zamknięty