Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obcasy a samoobrona

Polecane posty

Gość Michael_Praed_Robin
Dostać kopnięcie od kobiety w brzuch, to dla mężczyzny sama ROZKOSZ: - czy to szpileczkami klasycznymi (albo ich obcasem, albo ich ostrym szpicem), - czy to "ze szpica" takiego buciku, który ma z przodu nieduże dziury na palce (najlepiej, gdy kobieta ma wtedy jeszcze na nogach pończochy, albo rajstopy, albo cieniutkie damskie podkolanówki) - czy to palcami gołej stopy (ale koniecznie w pończochach, lub j.w.), ale w tym wypadku jednak w nagi brzuch mężczyzny. ...To ostatnie jest chyba najprzyjemniejsze. Ale warianty w bucikach (a wtedy - mężczyzna ubrany n.p. w t-shirt) są też rozkoszne. Glanów NIE polecam. Bo kobieta rzeczywiście wygląda w nich jak... mężczyzna. Więc glanami, to może lubią być kopani w brzuch, ale chyba tylko geje. Poza tym, ostre kobiece szpice zadają znacznie większy ból i dlatego, gdy kobieta kopnie takim butem mężczyznę w brzuch, to zawsze z nim wygrywa.

Gość Michael_Praed_Robin
Aha, i platform też nie polecam. Są, podobnie jak glany, zbyt siermiężne, a-seksowne, mało kobiece, beznadziejne. Podobnie: koturny, oraz buty z zaokrąglonym szpicem.

Gość Michael_Praed_Robin
Zazdroszczę bardzo koledze jednej z wypowiadających się tutaj (która go kopnęła szpilą w brzuch. Nie wiem tylko, czy zrobiła to obcasem, czy szpicem). Jakież to musi być przyjemne. <3

Gość Michael_Praed_Robin
...No i kozaki na szpilce, z ostrym szpicem... Ach. To też sam "miód".

o k****, tą szpilą z pierwszego zdjęcia to jaja gwałciciela poleciayby z powrotem do hodowli, każda w innym rejonie Polski

Gość gość
kopiąc obcasami to można zabić...

Gość gość
@ gość dziś I właśnie o to chodzi :D Niech się mnie boją jak będę szła w szpilkach :)

Gość gość
jak się jej połamie ten obcasik przy kopaniu to będzie śmiesznie xd

Gość gość
obcasy się nie łamią tak łatwo, tam jest w środku pręt ze stali, no chyba że kupisz chińczyka taniego, to i na prostym chodniku może się połamać. Zresztą zobacz sobie te na pierwszym zdjęciu, obcas jest cały ze stali, nic nie ma prawa się tam połamać jakby kopała nimi w nie wiadomo co. Ja w swoich skakałam nie raz czy biegałam i obcasy całe.

Gość Michael Praed Robin Hood
Gdybyś lubiła kopać w brzuch, to możemy się poznać. Jestem kawalerem i chciałbym to wreszcie zmienić. To nie jest żaden żart. I lubię, gdy kobieta mnie "wykańcza" nogami.

Gość gość
żadne obcasy tylko glany i kopać w jaja z całej siły

Gość Michael Praed Robin Hood
Glany są beznadziejne. Są nie kobiece. A poza tym, trzeba wziąć zamach z glanu (bo jest ciężki) i wtedy atakowany może zrobić unik. A szpilki? Już sam ich widok niejednego mężczyznę ZNIEWALA. I kobieta może nimi szybko i znienacka kopnąć mężczyznę w brzuch (a nie tak jak siermiężnym glanem).

Gość gość
w brzuch obcasem? i tobie sie zdaje ze to bedzie przyjemnie... jesli lubisz bolesna smierc albo operacje w szpitalu i zaszywanie rany? przeciez to efekt podobny jak dostac pistoletem, dziura i krew...