Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idę na wybory oddać nieważny głos

Polecane posty

Gość gość

Nie będę wybierać żadnego z tych kłamców. Oddam nieważny głos, który policzy się im do frekwencji.

Gość gość
i o to im chodzi :-D podadzą później w mediach że wysoka frekwencja ale było sporo debili co nie potrafią postawić krzyżyka

Gość gość
kolejki lemingów stoją od rana pod urnami?

Gość gość
Jeśli pójdzie 100% obywateli a 70% odda nieważny głos wybory będą nieważne i da to do myślenia władzy rządzącej, że obywatele nie mają w kim wybierać.

Gość pslknfpissldtwr
widzę właśnie jak pod lokal wyborczy podjechało auto i jakiś człowiek,bocznym wejściem,wnosi jakieś paczki do środka,albo to prowiant dla ślachetnej komisji,albo lewe karty wyborcze:o dwie pierwsze litery z rejestracji owego auta to PO...

Gość gość
Czy może ktoś określić koszty komisji wyborczych w skali kraju? Dawnej ludzie w komisjach pracowali za darmo, dziś mamy bardzo bogaty kraj gdzie dla członka komisji daje się wynagrodzenie 650zł dniówka. A ludzie nie mają pracy i dużo głoduje. Wstyd mi za tak rządzących.

Gość gość
chyba nie pójdę,głowa pęka po imieninach,darujecie mi? w maju pójdę,na prezydenta głosować.

Gość czad
im więcej dostaną,tym,, lepiej"głosy liczą dla kołalicji...

Gość gość
nie idę głosować kandydatów znam jedynie z ulotek, które wpychane są do skrzynki pocztowej oczywiście, wszyscy kandydaci prześcigają się w zapewnieniach jak to zrobią mi dobrze gdy postawię krzyżyk przy jego nazwisku a ja mam gdzieś ich obietnice i zapewnienia bo wiem, że oni po wyborach zadbają tylko o swoje dobro a także o dobro swoich bliskich i znajomych króliczka jak sama nie zadbam [ czyt. nie wywalczę] o swoje dobro nikt mi niczego nie załatwi ani nie pomoże zostaję w domu, mój głos i tak niczego nie zmieni w tym przeżartym przez korupcję i nepotyzm, kraju 🖐️

Gość gość
A jakże by było inaczej. Wybrali wygodne sobie osoby i dali szyneczkę by zatkać im usta.

Gość gość
A u mnie nie wkładali do skrzynek tylko zaśmiecali posesje czepiając przy wejściach. Zaśmiecili cały teren plakatami reklamowymi a póżniej nawet nie będzie miał tego kto posprzątać. Naprodukowali śmieci a co z kosztami za zanieczyszczenie środowiska?

Gość gość
Ludzie obudzcie się! to nie komuna! Pierwotnie też chciałem tak zrobić ale zagłosuje na kogoś z porozumienia wewnątrzmiejskiego