Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

troche szalenstwa

Polecane posty

Gość gość

od jakiegos czasu mysle sobie ze tu w polsce nawet jak skoncze szkole to nic ciekawego mnie nie czeka. dlatego zastanawiam sie czy nie obrocic wszystkiego o 360 stopni. mam 19 lat, a ten rok i tak mam zawalony wiec gdyby nawet to musialbym go powtarzac. a jakos stracilem motywacje do nauki. chce odpuscic szkole i powazniej zaczac zastanawiac sie nad zagranica, jakos mnie tam ciagnie. wiem ze bez wyksztalcenia nie czekaja tam na mnie kokosy ale chce tam ulozyc zycie na nowo. nabyc doswiadczenia i wszystkiego po kolei. wole takie cos niz siedzenie na garnuszku u rodziny ktora i tak bedzie miala mi za zle ze taka decyzje podjalem. prosze o Wasze opinie.

Gość gość
dlatego zastanawiam sie czy nie obrocic wszystkiego o 360 stopni. xxx czyli wrócić do punktu wyścia, tak?

Gość gość
masz pieniądze na wyjazd i jakieś znajomości za granicą?

Gość gość
pieniedzy jeszcze nie mam i nie pojechalbym w sumie tam bez niczego. dlatego chce najpierw dorobic jakos zeby miec cos na start a pozniej wyszukac jakiejs poczatkowej pracy przez jakies biuro czy cos. wyjechac i tak bym chcial gdzies na wiosne dopiero takze jeszcze mam troche czasu na uzbieranie troche kasy