Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maaaada

klinika handsome men czy hair lab?

Polecane posty

zastanawiam się nad skorzystaniem z usług uzupełniania włosów tylko czy ktoś mógłby mi szczerze doradzić która wybrać?? proszę o opinie osob które miały do czynienia z którąś z tych klinik!

Gość gość
Polecam hair lab, bardzo profesjonalne podejście

Gość gość
Bylam i tu i tu. Mam wlosy z obu firm. Jednak wieloletnie doswiadczenie hm robi roznice. Po pierwsze cena. W hm za te same wlosy cena 5400 a w hairlab ponad 8000. Po drugie jakosc wykonania w hm wyzsza. Mysle ze hairlab goni hm ale na pewno nie sa jeszcze na tym samym poziomie.

ostatnio tez uslyszalam o second hair. Ceny podobno konkurencyjne. Korzystał ktoś kiedyś z tego?

Gość gość
Jestem świeżo po uzupełnianiu w hair lab, byłam na konsultacja w hm i sh. Bez porównania jakościowo. Imo obsługa również na znacznie wyższym poziomie. Pozdrawiam!

Gość Hair lab

Jestem po zakupie włosów w hair  lab. Niekompetencja pani Szymczak - właścicielki poraża. Otrzymałam włosy źle dopasowane do swoich. Koszt 10 500 zł. Wyrzucone pieniądze !!! Oczywiście klinika nie ma zamiaru zwrócić mi tej kwoty, ani też wykonać nowych włosów.  Zarobili i mnie z tymi włosami zostawili ! Nie polecam !!!