Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on coś kręci?

Polecane posty

Gość gość

Cześć kobietki. Piszę do Was, ponieważ mam problem, nie wiem jak go rozwiązać. Zacznę od początku. Poznałam faceta przez internet. Polubiliśmy się, jest między Nami chemia. Jesteśmy z 2 różnych miast- nie znam jego znajomych, nic o nim nie wiem. Był on w bardzo długim związku i powiedział mi, że od 3 miesięcy nie jest ze swoją ex. Tyle, że złapałam go na paru oszustwach. Powiedział mi, że nie korzysta z pewnego portalu społecznościowego, chociaż wiem, że korzysta. Nie ma on zielonego pojęcia, że go wyszukałam na tym portalu i co się okazało widnieje tam informacja, że jest z tą ex dziewczyną nadal w związku?! Nie zaprasza mnie do swojego miasta (chociaż nie znamy się długo). Piszę mi, że mu zależy i mnie nie skrzywdzi. Tyle, że ja od początku miałam dziwne uczucie, że coś nie gra!! Co ja mam robić? Jak rozwiązać tą sytuację?

Gość gość
pewnie tak

Gość gość
bylem w zwiazku z osoba,ktora KRECILA, i juiz nie jestem to szybko wychodzi w zyciu

Gość gość
Zapytać się o swój rozum bo z tego co piszesz, jasno wynika, że poszedł na spacer i nie wróci szybko :P

Gość gość
dokladne j.w

Gość gosc5099999
Kręci niestety. Zrób tak, pojedź do jego miasta i zadzwoń że niespodzianka. Albo dowiedz się, gdzie pracuje i idź tam. Zobaczysz jaka będzie reakcja. Albo napisz do tej dziewczyny.

Gość jakiśfacetek
do 13:18. Mega bez sensu. Tylko nie rób mu żadnych nalotów i niespodziewanych wizyt w pracy. Nawet jeśli by wyszło okej to stracisz w jego oczach jako wścibska baba. Ja bym radził jeszcze poczekać, sugerować przyjazd do niego ale nie nalegać jednak. Powoli zacieśniać te sugestie. Nawet jeśli on coś tam niewinnie kombinuje to jeśli nie będziesz wszędzie węszyć to on może w międzyczasie dojrzeć myślowo do Ciebie i się sam cały przed Tobą odkryje. Takie kombinowanie może znaczyć, że jeszcze nie jest Ciebie pewien i nie chce oficjalnie Ciebie wszystkim przedstawiać. To podobnie jak z przedstawieniem rodzicom. Robi się to dopiero po jakimś czasie i nie każdą osobę. Obserwuj i daj jeszcze trochę czasu. Chyba, że wyraźnie czujesz inaczej.

Gość gość
jak dla mnie wiej od niego, to jakis palant. nie dosc z emiszka daleko od Ciebie to jeszcze kręci. nie warto

Gość gość
Takie kombinowanie może znaczyć, że jeszcze nie jest Ciebie pewien i nie chce oficjalnie Ciebie wszystkim przedstawiać. To podobnie jak z przedstawieniem rodzicom. Robi się to dopiero po jakimś czasie i nie każdą osobę. Obserwuj i daj jeszcze trochę czasu. xxx srata tata poznał dziewczynę i nie chce jej zobaczyć na żywo, na innych portalach deklaruje że jest w związku z kimś innym a ty każesz jej czekać? na co?

Gość gość
my się poznaliśmy już... Tyle, że cały czas chce przyjezdzac do mnie. Nie ma tematu odwiedzenia jego. Zastanawiam sie czy przy najblizszej okazji porozmawiac z ni o tym i pokazac mu o czym wiem i mnie to nie pokoi czy po prostu .... Nie wiem...

Gość gość
koles chce bzykac cie na boku,a ty jeszcze udajesz glupia :P

Gość gość
Wierzę w ludzi ale najwidoczniej jestem głupia i naiwna.

Gość gość
Nie ma chemii przez internet :O

Gość gość
piszę, że spotykamy się.... ZNAMY SIĘ OSOBIŚCIE. Poznaliśmy się przez internet

Gość gość
a nie lepiej zapytać wprost? powiedzieć, że znalazłaś go na tym portalu? po co się zastanawiać? a jeśli źle zareaguje na to pytanie to chyba będzie znaczyć, że chemii nie było - tylko Ci się 'wydawało'.