Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojej koleżance strasznie śmierdzą stopy i dlatego jej nie chcę zapraszać.

Polecane posty

Gość gość

Wiem jak głupio ten temat brzmi ale to jest jedyny powód. Nie wiem czy ona się nie myje czy co ale po prostu smród jest nie do wytrzymania. Otwieram zawsze okno jak przychodzi, NALEGAM żeby nie zdejmowała butów (ale ona zawsze to robi bo jej jest gorąco niby). Masakra jakaś. Nie wiem czy śmiać się czy płakać.

Gość gość
Podrzuć jej mydło i krem do stóp tak, żeby nie wiedziała, że to Ty. Może zrozumie...

Gość gość
Jest takie schorzenie - ludzie się nadmiernie pocą, dosłownie ociekają potem...i śmierdzą strasznie. Nie ich wina, ale wcale Ci się nie dziwię, że nie chcesz jej zapraszać.

Gość gość
moja koleżanka ma podobny problem znam ją i wiem,że bardzo ją to krępuje wiem,że z tym walczy ale chyba niewłaściwe środki używa

Gość gość
To skutek infekcji węzłów chłonnych. Powinna dużo pić, często brać gorące prysznice. Ale generalnie to kwestia swoistego sposobu w jaki organizm radzi sobie z nadmiarem toksyn w ciele.

Gość gość
Mi tez śmierdzą stopy, ale robię co mogę. Zmieniłam dietę, sama bardzo często sie myję a stopy to nawet w zlewie potrafię myć, żeby na szybko je odświeżyć. Jak idę do kogoś to myję się, wklepuję kremy dezodorujące, zakładam świeże skarpetki i nie zdejmuję butów bo wiem, że i tak może śmierdzieć. A zazwyczaj zapraszam znajomych do mnie. 3 minutki przed przyjściem się ogarne, chodze na boso i jest dobrze. Do tego przewietrzone mieszkanie itd.

Gość gość
Ja tam lubię stopy śmierdzące wąchać a najlepiej w skarpetkach

Gość gość
kupcie sobie PEDIPUR w aptece smarowac tym nogi na noc zalozyc skarpetki i potem powtarzac co jakis czas - problem zniknie

Gość gośćbled
Wystarczy ze ma jakies tanie " plastikowe buty ze skai"i kiedys raz je przemoczyla i dobrze nie wysuszyla _ smrod nie do wytrzymania!!! Buty trzeba regularnie zmieniac i najlepiej jak sa ze skory i nie kupowac z Plastiku.no ale to kwestia pieniedzy ,a nie kazdy je ma!

Gość gość
skorzane buty i nie platkiowe skarpy plis

Gość gość
wiesz co jak ja ściągam buty to mam całe mokre skarpetkii i też mi smierdzą nogi zwlaszcza po całym dniu , robie co moge, używam dezodorantów do butow, sprejow na stopy i to coś daje ale jak mam np. zajecia od ranna do wieczora na uczelnii to nie ma bata nogii i tak mi będą śmierdzieć nigdy nie chodze też 2 razy w tych samych butach

Gość gość
Mialam na mysli buty skorzano podobne a nie z plastiku.takich np.ballerina lub taniego obuwia sportowego jest zatrzesienie w sklepach.

Gość gość
Moja koleżanka to samo zwłaszcza jak ściągnie swoje kozaczki