Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostańmy przyjaciółmi

Polecane posty

Gość gość

Proszę was Panie o pomoc , a przede wszystkim rady co mam zrobić w tej sytuacji . Byłem i jestem zakochany w kobiecie z którą jestem od 5-iu lat , planowaliśmy przyszłość , chciałem się przy niej zestarzeć i starałem się spełniać w miarę możliwości wszystkie zachcianki . Pewnego dnia w pracy poznałem koleżankę z którą tylko rozmawiałem i to ona sprawdziła i potwierdziła u niej że między nami nic nie było . Mieszkamy razem i Ostatniego lata pojechała do rodzinnego domu i po dwóch miesiącach przyjechała i oświadczyła, że jej uczucia się wypaliły , chce byśmy zostali przyjaciółmi . Od tego czasu godzinami siedzi w internecie i rozmawia z ,,przyjaciółmi,, z którymi do tej pory nigdy nie rozmawiała . Zmieniła wszystkie hasła w telefonach i komputerze w ten sposób nawet nie mogę tam zajrzeć , chociaż tego nigdy nie robiłem . Każda próba rozmowy kończy się kłótnią , ciągle wypomina mi tą koleżankę z prasy . Mieszkamy razem , ale jak byśmy byli obcymi osobami , o bliskości mogę tylko pomarzyć nawet zwykły pocałunek sprawia jej wielką trudność . Nie wiem może robię błąd ale kupuję jej kwiaty , seksowną bieliznę i to też nic nie pomaga . Teraz szukam pomocy w internecie czego nigdy nie robiłem. Zostaliście mi tylko wy ! Mariusz

Gość gość
A kogo to obchodzi? Wal się lesczu

Gość zawsze szczery
Zostaliście mi tylko wy ! Mariusz x kiedy dales sie wykastrowac?