Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdalenka09

WZROST! Problem czy zaleta?

Polecane posty

Witam! Chciałabym się zwrócić szczególnie do panów.. Sama mam 172 cm wzrostu i mam z tego powodu olbrzymi kompleks. Chcę się poradzić czy podobają wam się też te wyższe kobiety czy wolicie te małe?

Gość gość
hm, ja mam 175 cm i ważę 70 kg. Też mnie to interesuje z tym że dorzucę że w moim przypadku nie tylko wzrost, ale i waga.

Gość gość
Dla wysokiego faceta , zaleta jak i wada / zalezy jakie preferuje/dla niskiego zaleta bo niscy lubia wysokie babki.

>>>nie tylko wzrost, ale i waga.<<< Mi strasznie podobała się dziewczyna 183cm/96kg żywej :), doskonale rozłożonej :) wagi. Wszystko zależy od tego, czy jesteś proporcjonalnie zbudowana :). x Miałem też znajomą o wzroście 182cm, ramionach i twarzy drwala :D. Nawet ogromny biust nie pomagał jej w "nęceniu" mężczyzn :(

Gość gość
chyba jest dobrze rozłożona :) nie zmienia to faktu, że od kilku lat planuję zrzucić 10 kilo i nie wychodzi. Jak już jestem duża, to wolałabym być chociaż zwiewnie szczupła.

Gość gość
ja mam 150 cm wzrostu i nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem odpowiedniego faceta. dlaczego ty miałabyś mieć? 172 ma wiele kobiet i wielu mężczyznom wysokie kobitki się podobają. ja choć mam tylko te 150 jakoś nie czynię z tego kompleksu i nie martwię się. przecież wzrostu nie zmienimy, zresztą po co? widocznie tak miało być ;) pozdrawiam

>>>Jak już jestem duża, to wolałabym być chociaż zwiewnie szczupła.<<< A po cholerę :D :D :D ? Wysoka i chuda kobieta wygląda... mało atrakcyjnie :(. W ten sposób zawsze ŚMIERĆ była przedstawiana :D :D :D. Chyba nie chcesz się z nią kojarzyć :D :D :D ? Jak wszystko masz proporcjonalne, to także i miednicę oraz żebra. Nieciekawie wygląda zapadnięta pupa, przy szerokiej miednicy, czy wystające żebra. Poza tym każdy człowiek ma jakąś optymalną dla organizmu wagę. Jeżeli będziesz z tą wagą walczyć, to może doprowadzić do poważnych kłopotów ze zdrowiem (o upierdliwości odchudzającej się, za wszelką cenę kobiety, już nawet nie wspomnę :D ).