Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobiety czemu tak robicie

Kobiety, czemu jak chodzicie z kimś randki to i tak sypiacie z innymi?

Polecane posty

Czemu facet umawiając się z kobietą na randki w dzisiejszych czasach musi brać pod uwagę, że ona prawdopodobnie i tak umawia się z innymi równolegle i z nimi sypia? Nie rozumiecie, że dla nas obrzydliwe jest całować się z kobietą, która dzień wcześniej spała z innymi?

Umawiałem się z jedną dziewczyną, okazało się że ona nie zrezygnowała wtedy z sypiania ze swoim niezobowiązującym kochankiem i dalej ładowała mu się na prącie.

Gość gość
Miałem podobną sytuacje. Dowiedziałem się po kilku dniach, że po randkach ze mną spotykała się następnego dnia z moim znajomym na seks. Niedawno dowiedzieliśmy się o tym. Następnego dnia po zerwaniu zaprosiła do siebie już jeszcze innego faceta

Gość gość
jak zytam w dzisiajszych czasach to zaraz mnie cholera bierze i przypominam sobie opowieść moich dziadków,jak to brali każą jedną na konie :D:D:D:

Tak robią tlyko kobiety o wątpliwej moralnosci, nikły % kobiet. Zapraszaj an randki normalne kobiety a nie lafiryndy.

Nikły procent? Bardzo dużo młodych kobiet uważa, że póki nie są w "oficjalnym" związku, to żadnego zobowiązania do wierności nie ma.

Gość gość
dziś nie ma kobiet tylko dupy! Kobiety są 50+ a im młodsze pokolenie to masakra

Gość gość
a dlaczego mężczyźni robią to samo? dlaczego jak są w związku umawiają się na seks z innymi? i tu masz odpowiedź!

Gość gość
Kobiety są 50+ a im młodsze pokolenie to masakra ' xxx 50 sa najlatwiejszym towarem to sa dopiero desperatki:D spytaj wlasna mamusie:D

Ja tak nigdy nie robiłem, więc nie do mnie pytanie.

Gość gość
cóz za podłe osądzanie innych przez pryzmat swoich haniebnych czynów i brudów !!!! Autor miał na mysli pewnie facetów ich puszczastwo ,żegnam

Gość gość
gość dziś a dlaczego mężczyźni robią to samo? dlaczego jak są w związku umawiają się na seks z innymi? i tu masz odpowiedź! x Facet musi bzykać bo zdobywa doświadczenie a kobiety cenią sobie doświadczonych facetów w końcu dlatego nie lubią prawiczków

Gość gość
ja nie sypiam

Gość gość
ja nie lubię takich doświadczonych. wolę, żeby to był ze mną jego i mój ten pierwszy raz. skurwy/syństwo można sobie tłumaczyć na wiele sposobów:classic_cool:

Gość gość
gość dziś cóz za podłe osądzanie innych przez pryzmat swoich haniebnych czynów i brudów !!!! Autor miał na mysli pewnie facetów ich puszczastwo ,żegnam x Facet się nie puszcza tylko zdobywa doświadczenie, którego kobiety wymagają

Gość gość
facetom wszystko wolno

Gość gość
gość dziś ja nie lubię takich doświadczonych. wolę, żeby to był ze mną jego i mój ten pierwszy raz. sk**wy/syństwo można sobie tłumaczyć na wiele sposobówcool.gif x Ile masz lat? Jesteś ... ?jak to było? dziewicą?

Gość gość
jestem dziewicą i mam 20 lat. dziwne? nie dla mnie bo ja wybiorę wartościowego faceta, a nie jeb/acza, który poprawia sobie samopoczucie i mówi, że zbiera w ten sposób doświadczenia. tfu!

Gość do his infernal majesty
tzn. co zrobilas?

Gość gość
gość dziś facetom wszystko wolno x facetom nie tyle wolno co facet musi to robić bo tego od niego się wymaga

Gość gość
20 letnia dziewica? prowokacja pisana przez prawiczka

Gość do his infernal majesty
ile masz lat?

Gość gość
his infernal majesty dziś dziś janek jutro antek w tym sensie zdażyło mi się to dwa razy w życiu... x Skoro kobieta tak robi to wystarczy pomyśleć czego jakiego doświadczenia i jakich przygód oraz jak dużej liczby partnerek wymaga taka kobieta

Gość gość
wiem, że cię to dziwi bo sam/a masz wiele na sumieniu i nie mieści ci się w tym potłuczonym łbie, że to prawda bo sam/a kłamiesz latami i na pewno masz podwójną moralność. swoja drogą mam to gdzieś co o mnie sądzisz. ja i tak znajdę porządnego faceta, a nie tego który moczy we wszystkich bo mu wygodnie :classic_cool: