Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobiety czemu tak robicie

Kobiety, czemu jak chodzicie z kimś randki to i tak sypiacie z innymi?

Polecane posty

Gość gość
fikuMikuu dziś Autorze przestań lecieć na lafiryndy to nei bedziesz miał problemu. x Nie ma innych kobiet! nie no są ale są nieletnie :)

Gość gość
To musisz od razu zastrzec, że interesuje Cię tylko dziewica. Oczywiście pod warunkiem, że jesteś prawiczkiem, inaczej jesteś niegodny dziewicy, bo wycierałeś swego fiuta o inne pochwy... A tak poza tym, to w trakcie umawiania się na randki dziewczyna jest jeszcze "wolna" , tzn. nie w związku i może się bzykać z kim chce, bo nikogo nie zdradza :P

Gość gość
gość dziś wiem, że cię to dziwi bo sam/a masz wiele na sumieniu i nie mieści ci się w tym potłuczonym łbie, że to prawda bo sam/a kłamiesz latami i na pewno masz podwójną moralność. swoja drogą mam to gdzieś co o mnie sądzisz. ja i tak znajdę porządnego faceta, a nie tego który moczy we wszystkich bo mu wygodnie cool.gif x Porządnych mężczyzn jest pełno

"Porządnych mężczyzn jest pełno" taaa takich jak Looser i 92? Chłopców którzy nie uprawiają seksu jest wielu, porządnych MĘŻCZYZN niewielu.

Mnie interesuje dziewczyna, która jak jest wolna, to jest abstynentką seksualną.

Gość gość
fikuMikuu dziś "Porządnych mężczyzn jest pełno" taaa takich jak Looser i 92? Chłopców którzy nie uprawiają seksu jest wielu, porządnych MĘŻCZYZN niewielu. x Sama czepiasz się prawiczków pewnie gustujesz w facetach jakich nie lubi ta dziewica z tematu tutaj czyli r/u./c/h/a/c/z/y takich uwielbiasz a jakby był brunetem to już w ogóle

Gość gość
AlicjaDonnikova dziś dziwne, ja tak nie robię, ale może nie jestem kobietą? smiech.gif ds Nie sypiasz z kim popadnie? WOW jesteś moim ideałem!

Gość gość
Ala ale lesbijki to inna sprawa

Nie wiem co się tak czepiacie prawiczków. Po prostu to że facet nei uprawia seksu nei czyni go porządnym, gdyby miał sposobnosć to by to robił tylko nei am więc stęka na kafe jak wymienieni. I jeszcze frajerzy psuja opinię innym facetom mieniąc sie porządnymi.

"Nie sypiasz z kim popadnie? WOW jesteś moim ideałem! " X to małe masz wymagania, większość lasek im sprosta. a jeśli masz w towarzystwie same sypiające z kim popadnie to doprawdy nie wiem, w jakim środowisku się obracasz.

"Po prostu to że facet nei uprawia seksu nei czyni go porządnym, gdyby miał sposobnosć to by to robił tylko nei am więc stęka na kafe" X 100% racji :)

a niektórzy a moich brunetów sądzę że byli niewinni :) xyxy Żaba się nei liczy jako porządna bo świeci gołym tyłkiem na forum :P

Gość gość
fikuMikuu dziś Nie wiem co się tak czepiacie prawiczków. Po prostu to że facet nei uprawia seksu nei czyni go porządnym, gdyby miał sposobnosć to by to robił tylko nei am więc stęka na kafe jak wymienieni. I jeszcze frajerzy psuja opinię innym facetom mieniąc sie porządnymi. x przecież to ty się czepiasz prawiczków! lecisz na puszczalskich brunetów. to, że facet nie uprawiał seksu nie znaczy, że nie miał sposobności a to, że rozmawia z kobietami na forum to przecież nic złego poznaje się ludzi

"Żaba się nei liczy jako porządna bo świeci gołym tyłkiem na forum" X to nie mój tyłek :D ale w sumie mam podobny, chociaż aktualnie trudno mi orzec, gdyż na nim siedzę i nie widzę :P

Gość gość
fiku stęka na kafe, że żaden brunet jej nie zar/u/chał

kradzież tyłka to przestępstwo muszę pilnować własnego żebyś nie zakosiła, mocno na nieog usiadłam nie dasz rady

"Kobiety, czemu jak chodzicie z kimś randki to i tak sypiacie z innymi?" A randka to związek?

Gość do  Darker
nie zwiazek, ale laska co daje tylka kilku facetom jednoczesnie jest k***a!

Alicja, to ja nie wiem, gdzie kobiety takie jak Ty.

Gość gość
Alicja to atrakcyjna i porządna kobieta łamie wszelkie stereotypy

Gość gość
"Kobiety, czemu jak chodzicie z kimś randki to i tak sypiacie z innymi?" nie chodzę na randki,więc i nie sypiam z nikim a jak z kimś byłam,to nie zdarzyło mi się zdradzać więc,nie ma co generalizować.

Tylko szkoda, że takie jak Alicja są w mniejszości.

Gość Loanda
Autorze tematu, myślę że po prostu obracasz się w niewłaściwym środowisku. Ja znam parę takich lasek puszczalskich, ale to są takie typowe ku*ewki, normalne dziewczyny raczej tak nie robią. Większość moich koleżanek to tak po miesiącu, góra dwóch zaczyna sypiać z facetem

Gość do Loanda
chodza do lozka po 1 miesiacu, a potem placza ze mialy 10 partnerow. po miesiacu to tak znowu dlugo...