Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jedynaczka 4

JAK MOGĘ POMÓC DZIECKU?

Polecane posty

Gość Jedynaczka 4

Proszę o radę.Moja miesięczna córeczka ma wzdęcia.Dziecko budzi się w nocy, chociaż nie płacze.Gdyby były gazy ulżylo by dziecku. Co w tym temacie wiecie.Karmie piersią.

Gość gość
Jak budzi się w nocy ale nie płacze to znaczy ze nic ja nie boli. Ma po prostu okresy czuwania w nocy. Może nie udało się Wam ustalić porządku dnia i nocy. Może się jej noc z dniem pomyliła. Skąd wiesz ze ma wzdęcia skoro nie ma bączkow?

Gość Jedynaczka4
Dziekuję gościu z godz.16,19 za wypowiedz.Pozdrawiam serdecznie.

Gość Jedynaczka4
Wiemy że dziecko ma wzdęcia, ponieważ na USG nie było widać nic poza jelitami wypełnionymi gazem

Gość gość
Na gazy espumisan. Na zamian nocy z dniem polecam książkę język niemowląt Tracy Hogg jest w sieci w pdf

Gość gość
najlepiej żeby dziecko leżało na brzuchu jeszcze lepiej, jak leży na Twoim brzuchu, wtedy brzuszek dzidziusia się rozluźnia. Bardzo pomaga masowanie brzuszka. Mi sposób masowania pokazała bardzo dobra p. pediatra. byłam w szoku, że aż tak mocno trzeba masować ale naprawdę pomogło. czego nie mogę powiedzieć o wszelkich wypróbowanych lekach

Gość Jedynaczka4
Wszystkim Państwu BARDZO DZIEKUJĘ za cenne rady.Moje dzieciątko już ślicznie spi w nocy.Jedyni budzi się na karmienie. Wreszcie nie ma wzdęć.Pozdrawiam serdecznie.