Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Woda z witaminami

Polecane posty

Gość gość

Czy warto pić wodę z witaminami? Ostatnio widziałam reklamę jakiejś. Myślicie, że to ma sens?

Wspomaganie się suplementami diety, takim jak np. AquaSlim ma sens jeżeli połączy się jego stosowanie z odpowiednio zbilansowaną dietą oraz aktywnością fizyczną. To pozwoli w szybki sposób zredukować wagę i osiągnąć wymarzoną sylwetkę. W razie pytań służę swoją pomocą. Pozdrawiam Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość gość
Zdecydowanie tak aqua slim to dobry wybór przy okazji można zgubić parę kilogramów, oczywiście jeżeli dodasz do tego aktywność fizyczną.

Gość gość
Woda to życie, uważam, że jej picie to podstawa podstaw w dobrym funcjonowaniu organizmu, dlatego warto pić dobrej wodyco bywa zbawienne. Ja osobiście nie wierzę żadnym kupnym w butelkach, mimo reklam i zapewnień producentów, ze pochodzą niewiadomo jak świetnego źródła, górskich potoków i tego typu historii. Postanowiłam zainwestować w jonizator, czyli urządzenie do uzdatniania i jonizowania wody…woda alkaiczna (możesz tu poczytać http://jonizatory.eu/wszystko-o-wodzie/o-wodzie/ ) dla mnie jest gwarancją tego, że piję coś wartościowego, a nie kolejny chwyt marketingowy. Odkręcam kran i gotowe.

Gość gość
witaminy są bardzo ważne! jak jogurt to tylko z żywymi kulturami bakterii i tak samo woda! Ja piję tylko toaletową, bo ona ma tych kultur najwięcej. Tylko czekam aż się troszkę odstoi i z rana nabieram do garnka z sedesu tak z dwa litry. Zawsze mężowi do pracy i dzieciom do szkoły daję po butelce. I nikt u mnie w rodzinie nie choruje!