Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bojkotujcie empik na fb!

Polecane posty

Gość gość

kto może, niech dołączy. Nie propagujmy satanizmu i zabijania nie narodzonych dzieci!

Gość gość
lecz się zboczona idiotko

Gość gość
oczywiście mówisz o sobie, idiotko!:P

Gość gość
Katole są oburzeni Nergalem i ''protestują'' a zarząd Empiku sika w majtki ze śmiechu i radości ;) dzięki wam zarobią kupe kasy, zrobią sobie darmową reklame, wszedzie mowi się o Empiku ;) tylko pomagacie Empikowi, jestescie tzw pożytecznymi idiotami ;) Myslicie, ze decyzja by zaangazowac Nergala i Czubaszek byla przypadkowa ? oj durnie durnie ;) Polacy i bojkot buhahaha, ale do kogo ja to mowie ? i tak nie rozumiecie jak dziala marketing i reklama

Gość gość
A ja lubię Empik i reklamy z Nergalem mi nie przeszkadzają. W końcu nie namawia on w nich nikogo do bycia satanistą, a nawet, gdyby namawiał, to przecież by nie zmuszał - prowadzić działalność misyjną, namawiać do swojej wiary, przecież w tym kraju można. A jestem wierząca i praktykująca, nawet na Mszy trydenckiej bywam.

Gość gość
A jeśli nie zostawimy tam sporych pieniędzy?! Ileś tys. niech sikają w majty, ich syt. finansowa jest tragiczna i tak! Sami ludzie piszą, że zostawiali spore sumy. ten się smieje, kto się smieje...:D

Gość gość
zarząd raczej sika w portki ze strachu!:D Byłam parę h temu, pustki w jednym i drugim! :D

Gość gość
Taaa, wszyscy przejęli się Nergalem i Czubaszek Niedługo Mikołajki i okres przedświąteczny, będzie ruch Sama w Empiku kupuję rzadko, mam dość kosztowne hobby i i tam nie ma tego co kolekcjonuję, a szkoda, mogliby rozszerzyć ofertę Albo lepiej nie bo finansowo bym nie wyrobiła :D

Gość gość
Potwierdzam ze w empikach pustki. Tez nie chodzę tam już.

Gość Elroy
Szkoda, że dla ludzi, którzy tak krytycznie się wypowiadają, osoby występujące w tej kampanii są znane tylko z przyklejonych im etykietek. Jeśli ktoś potrafi dostrzec coś ponadto, nie powinien czuć się tą kampanią obrażony, bo nie ma w tym spocie nic obraźliwego.

Gość hannakasiajola
Ten bojkot działa jak reklama, wystarczy tez spojrzec na fora empiku gowork.pl/opinie_czytaj,7151 oni wszyscy się ciesza.