Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on jest normalny?

Polecane posty

Gość gość

Już trzeci raz napisał do mnie smsa w środku nocy. Za pierwszym razem tłumaczyłam mu że ja w nocy nie odpisuję, a teraz on znowu zaczął wysyłać smsy w nocy. Nie śle ich jakoś dużo, ale dla mnie to dziwne. Co on myśli , że ja o 2 w nocy odpisze? Poza tym znamy się dosyć krótko

Gość gość
Ma już obsesje na twoim punkcie, później będzie tylko gorzej, ma zadatki na stalkera.

Gość gość
No ale to są góra 2 smsy. Nie śle ich 20. Jak pierwszy raz wysłał w nocy- o 1 to rano zwróciłam mu uwagę na to i jakiś czas słał tylko w dzień. Potem się trochę nie odzywał, bo odmowiłam mu spotkania. No i teraz ten sms w środku nocy był, że on chce sie spotkać dziś

Gość gość
Może po prostu ja zamilknę

Gość gość
ja o 1-2 chodzę spać, może też jest tak przyzwyczajony - i zapomniał, że go napomniałaś./ po co robić z igły widły?

Gość gość
Ja mu juz drugi raz uwagi nie zwrocilam, ale to byl sms grubo po 2 wnocy w sumie prawie3

Gość gość
zapytaj się po prostu czemu w nocy nie śpi. może po prostu podjarał się spotkaniem i nie mógł sie doczekać by Cię gdzieś zaprosic? naprawdę nie rozumiem, czemu to dla Ciebie taki problem? jak Cię tym budzi to po prostu zwróć uwagę, że chcesz być wyspana rano, a jak on ma coś Ci do napisania (bo go natchnie) to niech np. na maila napisze A Ty wielce sfochowana księżniczka ma się zamiar nie odzywać

Gość gość
Wielki problem to nie jest, bo wiadomo, ze w zyciu mogą być gorsze. Chciałam tu zasięgnąć opinii innych, bo może z tym typem coś jest nie tak i będzie tych smsów więcej słał.