Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet po 50

Polecane posty

Gość gość

Jaki jest w łóżku wasz facet po 50 i ile może ??

Gość gość
Nie wiem czy to tylko przypadek, ale mój jest chyba jakimś Cyborgiem w tym temacie. Rano stoi i tak niekiedy do samego wieczora. Mnie to cieszy bo potrafi się z nim i to ... :) No ale tacy życiowo doświadczeni potrafią nawet nie tylko tym doprowadzać kobiety do szaleństwa :)

Gość gość
faceci po 50 to brzydale

Gość gość
Po 50 w łózku to już sie chyba tylko śpi. A co ile może?

Gość gość
szczęśliwi młodsi którzy mogą zawsze i wszędzie i nie muszą jeszcze szukać odmian by usatysfakcjonować kobietę.

Gość gość
Aha, mogą zawsze i wszędzie :P chyba tylko na Kafeterii :D

Gość gość
Nie koniecznie tutaj ! Tutaj się nic nie zdziała. Ja teraz np. muszę sobie ulżyć bo moja wyszła, a rano ? To już dla mnie wieki.

Gość gość
Ja miałam seks z takim 30 lat starszy ponad 50 lat facet.Tak minie zerżnął,że do dzis mam ochotę z nim na seks.Z rówiesnikie nigdy nie miałam takiego rżniecia w cipkę.Nawet analka jak zrobił nie bolała a mialam mega szczytowanie.Bardzo delikatny ,lecz stanowczy gdy jestem gotowa na wejście do końca całego członka.Polecam.

Gość gość
A ja właśnie jestem po genialnym,namiętnym i ostrym seksie z dojrzałym,kochanym facetem. Uwielbiam takie niespodzianki.Nie zamieniłabym go na młokosa sprintera.

Gość gość987
Mam 44 lata,a nigdy z 50 latkiem nie bylam, za starzy mi się wydawali.

Gość gość
Trzeba dbać o siebie i ćwiczyć co się da. Sport to podstawa, a no i nie mniej sprzęt. Uczyli mnie ... co robić by móc długo i zawsze :) Więc mam to co ćwiczyłem lata.

Duchełłe myślałem że już rubasznie biegasz tu na golasa, by pokazać na co stać prawdziwego dojrzałego mężczyznę... a tu ściemniają jacyś przypadkowi przechodnie.

Gość fridazzaplota
gosc978 :D ))) w takim razie pora na wyznanie.. idac w slady goscia978 :D mam 55 lat i tez z takim nie bylam w lozku... poza lozkiem rowniez, wiec prosze nie liczyc na odpowiedz :classic_cool: ps. nie ciagnijcie mnie za jezyk :P bo i tak wiecej nie powiem..

Gość fridazzaplota
no i znowu sie pomylilam ... cyfry nigdy nie byly moja mocna strona :O .. gosc 987 ;)

Gość gość
Do 18,50 bo nie byłaś nigdy dobrze zerżnieta!!!A taki satry ale Jary moze dużo!!!