Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny kogo wolicie? Przystojny z małym członkiem czy brzydki z dużym...

Polecane posty

Gość gość

Ja wybrałam przystojnego z małym i nie narzekam.Musiałam się nagimnastykowac by mieć orgazm.Ale po porodzie przy którym uczestniczył mąż i widział,że w cipkę się zmieści dużo większy członek od jego.Po jednym z seksie spytałam meża co ty na to gdybyśmy spróbowali z jeszcze jednym facetem lub popularną wymianę partnerów.Oznajmił,że jeszcze jeden to tak w jego obecności lecz druga obcja nie.Więc poszukaliśmy i trafiliśmy na młodszego z dużym przyrodzeniem.Mąż zadowolony i podniecony po każdym takim seksie pomimo,że też sie ze mną kocha podczas trójkąta.Młodszy chłopak o pięc lat od nas chętnie się zgodził bo jara go seks ze mną jak oglada to mój mąż i pieści.Patzy na każde wejście i wyjście członka(Każde posunięcie członka pomimo,że widział nie raz badanie u ginekologa mojej cipki) w pochwie.Gdyby nie doszło do trójkata było by nie ciekawie z moim seksem.Teraz nawet jak się sami kochamy to czesciej mam szczytowanie po tych trójkatach.Nie wiem dlaczego maż nie chce miec wymiany partnerów.Próbuje załatwic nastepny raz ,ze gdy przyjdzie chłopak to będie z dziewczyna by mąż z nią się kochał.

Gość gość
Wolę przystojnego z małym.

Gość Lana Laro
Kiedy wreszcie odpuscisz z tym ginekologiem?

Gość gość
inteligentny,z poczuciem humoru a sex ,nie jest najważniejszy.

Gość gość
trzy lata jestem juz z bardzo przystojnym i bogatym ale czlonka ma bardzo malego,Wyjezdza czesto w interesach nawet za granice, to mi na reke, bo jeszcze jak jego nie znalam to posuwal mnie facet pare lat starszy i nie taki przystojny. Ale jak juz wszedl we mnie to jeczalam z rozkoszy. Teraz jak mojego przystojniaka nie ma ze mna to jade do tego drugiego na dobre przerabanie mnie. Ostatnio straszna chcice mialam to sie zwijalam pod nim jak zmija bo co pare minut silny orgazm mialam i prawie przez pol nocy mnie posuwal az mnie rano moja pipcia bolala. Mysle ze jeszcze w tym roku bedzie szansa zeby mnie jeszcze przerznal

Przykro mi to pisac ale twoj zwiazek niedlugo sie rozpadnie Nie wierzysz idz do dobrego seksuologo tak przynjamniej z 20 letnim doswiaczeniem i spytaj jak sie koncza takie zabawy w trojkaty Twoj fecet po poczatkowej fascynacji nie bedzie stanie zapomniec twojego widoku jak jestes rznieta przez innego faceta to go tak gleboko zrani ze odejdzie od ciebie. Byl na ero i chyba na ktoryms z moich tematow bardzo szczery wpis kobiety o podobnej do ciebie histori jak znajde to wkleje albo podam linka Nie mozesz chac tworzyc staly dlugotrwaly zwiazek oparty na milosci wpuszczac do czegos tak intymnego jak wiez erotyczna najwazniejsza czesc milosci 3 osoby ktorej nigdy nie powinno tam byc Naprawde przykro tego sluchac co mowisz:(:(:(

Gość gość
On nie chce kobiety bo wie, ze z Toba to inaczej, uczucia itp. A Taka moglaby go wysmiac i poczulby sie strasznie w ogole i przy Tobie...takie wykastrowanie. Jakos nie wierze,ze jest mu na reke patrzenie na to jak bzyka cie inny w jego obecnosci... albo jest z toba bo zadna inna go nie chce i mu to zwisa(choc z drugiej strony tacy faceci sa zakompleksieni i czesto zaborczy) albo udaje, bo niby chce zebys miala przyjemnosc, zeby nie wyszedl na takiego nieudacznika,ciote/ a po czasie zacznie ci wyrzygiwac,albo i gorzej

Gość gość
Mężowi chodzi bym byla zadowolona w seksie.Gdy widzi jak wchodzi inny facet we mnie to go mocno podnieca.Po tym widoku jest wstanie mnie nawet czasami zaspokoić seksualnie i mam orgazm.Nie jest zaborczy lecz otwarty na mnie bez ograniczeń.

Gość gość
biedny facet. Prędzej czy później się powiesi.

Gość gość
@3,14 dlaczego tak sądzisz,o tym ginekologu.Mają Prawo do obecnosci a tez lubimy być razem ,a potem jestem podkręcona i się ostro kochamy.a ginekolog to zwykły zawód i powinien szanować uczucia innych by byli razem przy badaniu.

Gość gość
Zawsze można zaspokoić dziewczyne tylko powinna byc odpowiednia pozycja.Np.Ginekologiczna jak u ginekologa wtedy wchodzi bardzo głęboko.To samo na krześle przodem do siebie itp...Zależy od nastawiania do partnera.A miałam wymianę partnerów i był członek kochanka mniejszy od męża a szczytowałam mocno.Za to kochanka męża miała niezłą jazde i jeczała z roskoszy głośno i nie chciała by z niej schodził mąż obejmowała go tak mocno.

Gość marzenka123
Ja ostatnio zaszalałam;-) na impresie u szwagra był kolega z którym kiedyś się znałam. Wiedziałam że ma dużego i jeszcze raz chciałam poczuć go w sobie, baaardzo byłam napalona.Mężuś ma normalnego ok 14 cm, a ten koło 20 i baardzo gruby. Trochę wypiłam i podjęłam decyzję by znów mieć w sobie grubaska;-) Powiem że ku...sko było grube i aż mnie bolało!Ale potem było cudownie-teraz spotykam się na regularne przepychanie mojej zaniedbywanej brzoskwinki - i myślę o trójkącie...

Gość gośćona27
Przystojnego z małym bym wolała. A te historie to chore wszystko. Współczuję wam.