Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet doprowadza mnie do FURII

Polecane posty

Gość gość

Swoim piciem (piwo przestaje mu wystarczać, pije "coś mocniejszego" już nie tylko w weekendy), olewaniem mnie na rzecz właśnie picia i kolegów, odzywaniem się jak mu się łaskawie zechce. Kocham go, ale nie wiem ile jeszcze to wytrzymam. Już mu nie ufam. Nawet nie jest mi smutno, chce mi się po prostu wyć z wściekłości na niego. Powiedzcie, to nie ma dalej sensu?

Gość gość
tak to nie ma sensu

Gość gość
Niech zgadnę jak większość kobiet nie chcesz niepijących facetów bo uważasz ich za niemęskich?!

Nie bardzo rozumiem czego oczekujesz po swoim temacie ? Czy chcesz żebyśmy zachęcili cię do picia z nim ? Z alkoholikiem się nie przebywa, a już na pewno nie wiąże nadziei na przyszłość. Ale...ty chyba to lubisz. 🖐️

Gość gość
Po prostu chcę się wygadać i chyba trochę liczę, że potwierdzicie, ze to nie ma sensu. Zawsze lubił wypić coś w weekendy z kolegami, nie zwracałam na to uwagi, bo twierdził "że wszyscy faceci tak robią", ale ostatnio pije nie tylko w weekendy i to już mnie niepokoi, tym bardziej, ze zaczął mnie tak olewać.

Zapewniam cię, że nie wszyscy "tak robią". Robią tak alkoholicy i mają mnóstwo "powodów" do picia.

Gość gość
kobiety wybierają pijaków a olewają niepijących uważając ich za c***y bo nie piją a później narzekają, że ich facet pije hehhe

Gość gość
do takiego sherman 'a co nim Brad Pitt jeździ na filmie?

Gość gość
W taki, że np. nie odbiera telefonu (czasem odrzuca połączenia), nie oddzwania, nie odpisuje, w żaden sposób nie można się z nim skontaktować, a potem się dowiaduję, ze pił z kolegami.

Gość gość
facet pewnie pije bo ma paskudną kobietę

Gość gość
Jakoś nie zauważyłem że by wszyscy facec***ili, zarówno ja jak i moi kumple pijemy tylko z jakichś okazji, a że okazji zbyt wiele nie ma to i alkohol pojawia się rzadko, czasem 1-2 piwka podczas meczu, ale nie po to aby się upić, nikt nie ma na to nawet czasu, bo jest jeszcze praca i inne obowiązki. Więc twierdzenie że wszyscy piją, to absurd... większość właśnie nie pije.