Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka47

jak bardzo jesteśmy samotni

Polecane posty

"Jak bardzo jesteśmy samotni"- pracujemy, wychowujemy dzieci, spełniamy marzenia i nawet nie wiemy jak szybko nam mija czas. Ja też nie patrzałam na mijający czas , dziś dzieci są na swoim na spełnianie marzeń zabrakło kasy została tylko praca. Wychodząc z pracy zastanawiam się do czego mam wracać - do pustego domu gdzie nikt nie czeka i nie ma do kogo się odezwac. Może jest tu ktoś kto chciałby trochę pogadać o życiu niekoniecznie o samotności ale o troskach życia dnia codziennego. Wracam za godzinę bo idę do tesco po jakieś winko na pusty samotny wieczór.

Gość gość
nie masz męża?

Gość gość
zalosna alkoholica w srednim wieku pff, zaraz sie zleci zgraja obszczymurkow, ktore pod plaszczykiem wspolczucia i wyrozumialosci beda chcialy sobie poruchac

Witaj ! Ja jestem chętny na porozmawianie o tym wszystkim .Jak coś jestem pod tym adresem: czlowiekcien@onet.pl .A jak nie to poprostu pisz tutaj pod tym tematem :) Pozdrawiam i do usłyszenia

Gość gość
CzłowiekCień dziś Witaj ! Ja jestem chętny na porozmawianie o tym wszystkim .Jak coś jestem pod tym adresem: czlowiekcien@onet.pl .A jak nie to poprostu pisz tutaj pod tym tematem usmiech.gif Pozdrawiam i do usłyszenia x oto i jeden z nich

Gość gość
Mam podobnie. Gdzie mieszkasz .