Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spirala długów

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuję pożyczyć 10tyś na okres 2lat. Moje zyski z pracy to 2500 miesięcznie, niestety przez ostatnie miesiące wpadłam w spirale długów, musiałam zawiesić działalność bo zus pożerał prawie połowe dochodów i muszę wszystko pospłacać bo już komornika mam na głowie. Proszę o pomoc! ktoś kogoś zna takiego udzielajacego ??

Gość gość
A PROVIDENT?

A próbowałas zrobic konsolidacjè swoich długów? Zainteresuj siè tą formą, wtedy ogarniesz swoje zobowiązania.

A próbowałas zrobic konsolidacjè swoich długów? Zainteresuj siè tą formą, wtedy ogarniesz swoje zobowiązania.

Poszukaj informacji na stronie forumkredytowe.pl tam są doświadczone osoby w tym temacie . Nie polecam providenta i chwilówek bo to najgorsze wyjście!

Gość gość
providenta tez juz mam ;/ jestem w czarnej du::e juz niewiem co robić. skonsolidować nie moge bo jestem w krd przez głupie 300zł i działalnosc zawieszona

Gość gość
te chwilówki mnie pogrążyły

Nie tylko Ciebie:( ale nie ma co się dołować trzeba działać.Nie masz jakichś znajomych albo rodziny żeby Ci coś pożyczyli do momentu znalezienia pracy??

Gość gość
Nie mam nikogo :(

Gość vertisss
Polecam kancelarię Lexa. W naszej spółce mogę powiedzieć, że przeprowadzili małą rewolucję. Wpadliśmy w spore kłopoty finansowe. Na szczęście udało im się zatrzymać egzekucję komorniczą i ochronić nasze nieruchomości.. W drugiej kolejności pomogli przy optymalizacji, przez co obciążenia na ZUS nie są już tak kłopotliwe jak wcześniej. Na stronie http://kancelarialexa.pl jest adres kancelarii.