Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żoneczka20

jak dotykacie swoich mężczyzn żeby dostali super orgazm?jak Was dotykać?

Polecane posty

Gość żoneczka20

Jestem mężatką z 20 letnim stażem. Kiedyś kochaliśmy się wszędzie i bardzo często, z biegiem lat rzadziej i już tylko w swojej sypialni. Uwielbiam kochać się z mężem , sprawiać Mu przyjemność(a On mi).Kiedyś potrafiłam doprowadzić Go do orgazmów bez wytrysku, co wspomina bardzo przyjemnie:) niestety nie pamiętam jak to robiłam:(( chciałabym sprawiać Mu więcej przyjemności i stąd temat do rozmów:) jak Wy kobiety dotykacie, że Wasi mężowie i nie tylko:)) odpływają z zachwytu... Mężczyźni na forum piszcie, bo kto jak nie Wy wiecie co lubicie najbardziej:))

Gość gość
Orgazm bez wytrysku to niemiłe uczucie.

Gość żoneczka20
podobno bardzo miłe chociaz wyczerpujące:) jeśli mąż chciałby żebym go znowu tak dotykała

Gość gość
Ja steruję moim wytryskiem jak chcę. Mam tak silne mięśnie ... że zatrzymam go kiedy nie mam wystrzelić. Też mogę przytrzymać kanał pod kroczem gdzie ona się wydostaje. To się nazywa suchy orgazm.

Gość żoneczka20
sterujesz nim gdy dotyka Cie partnerka czy kiedy jesteś w niej? chciałabym dowiedziec się jak może partnerka upieszyc Wasz sex:)

Gość gość
wsadzam palec w odbyt i masuje mu prostate robiac lodzika , orgazm mega

Gość żoneczka20
chcę sprawiać mojemu mężowi przyjemność dotykając Go....gdzie wy lubicie być dotykani, jak , w jakiej pozycji, dłońmi, ustami....

Gość żoneczka20
oooo fajna podpowiedź:)) ja tez uwielbiam lody, zawsze chociaż na chwilkę muszę....chociaż nie mogę kończyć w ustach:(((( mam zaraz odruch wymiotny:(((i wstydzę się tego, bo nie chcę żeby w tym najlepszym momencie było Mu przykro...

Gość żoneczka20
no właśnie nie pamiętam:(((( kiedyś jakieś 15 lat temu przeczytałam o tym gazecie erotycznej weekend czy jakoś tak...i stosowałam ale mój mąż nie powiedział ze jest mu tak super:( zaczęłam inaczej Go dotykać, potem był taki czas że mało się kochaliśmy:( był czas, ze słabo Mu ufałam, ale czas leczy rany, dogadaliśmy sie , wyjaśniliśmy wiele spraw i zawalczyliśmy o nasz zwiazek i jest fajnie...nie tak super jak 20 lat temu ale jesteśmy zadowoleni. teraz chciałabym znowu zmienić coś w sypialni

Wiesz, facet ma w wiadomym miejscu strefy erogenne, więc wszystko to wariacje wokół jednego tematu właściwie. Masaż prostaty to raczej dla zaawansowanych i wiedzących jak to się robi. Więcej nie kojarzę ;)