Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mary Lou

Życzenia w cięzkiej chorobie

Polecane posty

Gość Mary Lou

Pomocy, dostałam zadanie w pracy i co gorsza podjęłam się go.. Mamy chorego na białaczkę dyrektora jednego z wielu działów. Zadanie polega na tym, że każdy punkt firmy z całej polski ma wysłać cos od siebie. Mówiąc prościej: kązdy sklep wysyła pocztówkę paczuszkę cokolwiek i odsyła do centrali skąd wszystako razem w jednej paczce pojdzie do chorego. Generalnie ustaliliśmy z Kiero że wysyłamy nasze zdjecie w formacie A4 z tyłu maja byc zyczenia.... no i te zyczenia mam wymyslec ja! może byc wierszyk cos smiesznego zalezy mi na nie poruszaniu bezposrednio tematu choroby bo moze to byc nie mile... Cos w dobrym tonie w miare z humorem. Człowieka na oczy nie widziałam ale pracuje z nami tworzac cała ta konspiracje "sieciówki", mamy taka polityke że chcemy się wspierac... do celu: problemem jest to ze nie wiem co napisac. mam 3 max 4 dni.. Pomożecie?

Gość gość
W internecie jest wierszy od liku , na różne okazje.Poszukaj a na pewno znajdziesz coś co będzie c***asować.

Gość Mary Lou
przeszukałam pól interentu i nie znalazłam nic odpowiedniego... :/ stad moja prośba moze trafie na jakiegos poetę co skleci jakis wiersz :D