Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerf ciamajda

Mam sentyment do tych seriali

Polecane posty

Dziedziczna nienawiść Po prostu miłość Paloma Alvaro Luz Maria Posłaniec szczęścia Z głową w chmurach Fiorella Zbuntowany anioł Słodka trucizna Cud miłości Dziki księżyc Serca na rozdrożu Amor Latino Kachorra to ja Niewolnica Isaura 1976 Niewolnica Isaura 2004 Brzydula Ecomoda Przyjaciółki i rywalki Córka przeznaczenia Zdradzona miłość Ścieżki miłości Prawdziwa miłość Biały welon Grzesznica Gorzka zemsta Cena marzeń "Rubi" Mariana Prawo pożądania Wieczny płomień miłości Kobieta w lustrze Hacjenda la tormenta Kobieta Judasz Wdowa w bieli Ojciec Coraje Zemsta, moja miłość Wybrańcy fortuny Powrót do Edenu Dynastia Dynastia Colbych Graczykowie Rodzina zastępcza Świat według kiepskich Miodowe lata 13 posterunek Mamuśki Duża przerwa Moda na sukces Szpital na peryferiach, szpital na peryferiach po 20 latach Daleko od noszy, szpital na perypetiach Krople miłości Życie jak muzyka Przyjaciele Świat według Bundych Różowe lata 70-te Trędowata Adam i Ewa Smerfy Gumisie Muminki Świat Bobiego Pokemony Denis rozrabiaka Łebski harry Heman, Shera Niania Pomoc Domowa Ja klaudiusz

Gość gość
a ja uwielbiam ALFA, ale ostatni odcinek do kitu, niestety, żałosny.

Gość gość
Przyjaciółki i rywalki xxx ogladalam to :D uwielbiałam Himene, nie wiem jak to sie pisze ;) albo ten brzydal Ulisses :D

Gość gość
a gdzie zlotopolscy sie pytam