Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię we ge ta ri an , to nienormalni ludzie, gorsi od jehowych

Polecane posty

Gość gość
te same metody, jak sekta najzdrowsza dietą jest dieta srodziemnomorska a nie jedzenie trawy, nie znosze tych psycholi, eko terr orysci, robią pranie mozgu zwlaszcza mlodym

Gość gość
a ja nie lubie takich jak ty

Gość gość
Zgadzam się. I jeszcze te ich wywyższanie się z tego powodu i uważanie, że bycie wege to "jedyny słuszny pogląd" albo wyzywanie nie-wegetarian od morderców...

Racja, popieram. Szczególnie drazniące, i nieuprawnione jest wywyzszanie siè ponad innych. Zawłaszczyli monopolistycznie pewne obszary publiczne, i bez odpowiedniej " oplaty", nie da siè zbudowac np.drogi, czy mostu, bo jest tam siedlisko pszczółki Maji.

Gość gość
Jestem wegetarianką ale nigdy nie wywyższałam się z tego powodu. Nie krytykuję , nie namawiam ludzi jedzących mięso do zmiany sposobu życia.

Gość WegeKoks
A kogo to obchodzi kogo takie ćwoki jak wy lubią a kogo nie! :D Naprawdę myślicie, że jakikolwiek wege się przejmie trupojadem? Żryj zwłoki a na pewno starość ci to wynagrodzi ha ha

Gość gość
Powinni ich oddać głodnym lwom na pożarcie.

Gość gość
Bez pszczolek 80% ludzi zdechloby z głodu w ciągu 2 msc

Gość gość
Niejako wypowiedź WegeKoks potwierdza to co napisaliście wyżej o homo sapiens fitofag. Ich fekalia to chyba są tyle samo warte co fekalia zwierząt roślinożernych jak np. krowy, konie (świnie to nie, bo widziałem jak zjadała ślimaka)

Gość gość
Taaa bez pszczółek dlatego gnębi się je chemikaliami by jak najwięcej zielonej żywności wyprodukować dla wegetarian.

Gość wegekoks
gość twoje fekalia są za to na wagę złota buhahahahaha żryj trupa będziesz wielki, może dorośniesz mi chociaż do poziomu sutków :D

Gość gość
i właśnie gość z jest przykładem takiego wege-zje/ba :)

Gość gość
Wygląda jak wpojone jakąś silną indoktrynacją. Prawie jak wschodnio azjatycki rewolucyjny komunizm. Niektórzy to by mordowali ludzi w imię tej ideologii.

Gość gość
bo to jest ideologia, zobacz co ci ludzie wypisują na forach, ze bardziej przejmują sie cierpieniem zwierząt niz ludzi, ze placzą na widok bitego psa ale bitego dziecka juz nie. Wiekszosc wege to ludzie chorzy psychicznie i fizycznie, mam dwie znajome wege i wygladają jak zombiaki, chude, podkrazone oczy, zadnego sportu nie uprawiają bo chyba sily na to nie mają, wszystko jedzą eko organiczne haha i myslą ze dozyją setki. Rak nie wybiera, wege moze nie chorują na raka zolądka ale na raka mozgu czy kości juz tak, nie chce mi sie tego tlumaczyc jak wyniszczony organizm walczy sam ze sobą, oszołomy nie zrozumieją, ciagle podają przykład Indii ze tam co druga osoba to wege, ale tam malo kto dozywa starosci :D

Gość gość
wisi mi , co kto je, u mnie w rodzinie prawie sami wege, wszyscy zdrowi i silni

Gość Pani dr medycyny
Opluwacie wegan, ale zauważcie, że to oczywiście wy prowokujecie. Co was obchodzi czyjś punkt widzenia?! Chce jeść zwłoki zwierzęce? Masz gdzieś cierpienie innych, bo dbasz wyłącznie o swój tyłek? Jedz mięso, twój wybór. Hitler też uważał się za rasę wyższą od innych. Dla mnie nic co czuje nie ma prawa cierpieć, a nam nikt nie dał prawa tego więzić, znęcać się nad tym tylko dlatego, że jest słabsze i jeszcze opluwać tych, których wyobraźnia sięga wyżej niż instynkt ludzi, którzy żyją by mieć przyjemność z jedzenia mięsa.

Osobiscie mnie nie obchodzi, kto i co je, lub nie je. Natomiast potèpiam wywyzszanie siè z powodu niejedzenia mièsa. Poza tym, ekoterroryzm istnieje, i to nie tylko w ksiązkach sensacyjnych. Sporo organizacji tego typu szantazuje wrècz firmy, urzèdy publiczne, niby chroniąc srodowisko, a tak naprawdè czerpią ze swojej działalnosci krociowe zyski. Mozna bronic praw zwierząt, roslin- jestem za, ale non profit. Wtedy to jest rzeczywiscie obrona z przekonań, a nie swietny biznes (miliardy dolarów w skali swiatowej) z ideologiczną przykrywką.

Gość Pani dr medycyny
urszak ale dlaczego mylicie wegan/wegetarian z ekoterroryzmem? Czy osoba, która nie je mięsa jest osobą która przywiązuje się do drzew? Przecież to są dwie zupełnie inne kwestie. Naprawdę wielu przytoczonych przez Ciebie ekologów je mięso, więc o czym w ogóle mówisz? Jest na świecie dużo dziwaków wegan, ale ilu znacie dziwaków jedzących mięso? Tak naprawdę jeszcze więcej, bo taka populacja stanowi większość Musimy przyjąć za fakt, że większość ludzi jest po prostu dziwna:) Bez względu na to, czy jedzą mięso czy nie.

Gość Pani dr medycyny
Co więcej, mogłabym długo wymieniać przypadki, w których powodem rzucenia mięsa przez pacjenta była choroba (notabene jej objawy ustąpiły lub istotnie się zmniejszyły po przejściu na wege): endometrioza, reumatoidalne zapalenie stawów, dna moczanowa, trądzik, alergie, zaburzenia ze stronu układu pokarmowego itd. itp.. Dla mnie osobiście jednak mój stan zdrowia i tak jest na drugim miejscu, bo nawet gdyby niejedzenie mięsa było mniej zdrowe, to bym go nie jadła, gdyż zawsze stanę w obronie życia innej (nawet gatunkowo) istoty.

Gość gość
Dlaczego nigdzie się nie pisze ze jest to dieta szkodliwa dla zdrowia? Same reklamy tej durnej diety, pozbawionej białka i żelaza. Akurat wiem co mowie bo byłam we/g/e z moim chlopakiem 15 lat. Nie wierze ze komuś na cos pomogla, zwykł autosugestia.

Gość gość
A ja znam vegan ktorzy sa okazali zdrowia i znam miesozercow chorych na raka wiec dajcie spokój , niech kazdy je jak chce !

Gość gość
Dlaczego jedne zwierzęta kochamy a inne zjadamy??czemu nie zjemy kotka ale królika juz tak? W czym różnica? Ja nie jadam mięsa od 2 lat i zauważyłam ze czuje sie lepiej, poprawił mi sie wzrok, cera , włosy i paznokcie . A pozatym jest tak wiele różnorodnych produktów ze da sie zastąpić mieso bez problemu i nie trzeba zjadać innych istot aby przeżyć.

Gość Gogosiaa
Na jakiej podstawie wygłaszasz takie opinie?;/ Jedni są wegetarianami a inni jedzą mięso.. O dietach można poczytać tutaj www.metasport.pl i to nic złego, że ktoś je mięso lub go nie je.

Gość gość
Mięso jest nam potrzebne. Łańcuch pokarmowy, ot co.

Gość gość
"Opluwacie wegan, ale zauważcie, że to oczywiście wy prowokujecie." x gdzie tu widzisz prowokacje? każdy ma prawo wyrazić własne zdanie, a to, że wege są często irytujący to akurat prawda

Gość gość
No to masz problem. Nie rozumiem tego że ktoś nie chce jesc zwierzat bo ma świadomość tego jak one cierpią , a ciebie to irytuje Moje wyrazy współczucia biedactwo..