Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcesz mnie zerżnąć?

Polecane posty

Gość gość

chcesz mnie zerżnąć?

Gość gość
Nie wiem, kim jesteś. Nie wiem, jak wyglądasz. Ale twoja otwartość w tej sprawie napędza mnie. Sprawia, że chcę czuć jak twój otwór obejmuje mnie, poddaje się mojemu natarciu. Jak wchodzę w twoje ciało... A potem zaczynam cię rżnąć jak zwierzę. A skoro tylko się teraz rżniemy... to detale z początku możemy zostawić na koniec.

Gość gość
Jestem seksowną 18 latką, to może być niebezpieczne ale piękne

Gość gość
Owszem, jesteś seksowna - bo jesteś otwarta. Wiesz, ze chciałbym pieścić twoje ciało, całować. Ale wiesz, ze to, czego oboje naprawdę potrzebujemy to nasze ciała zderzające się ze sobą, gdy Cię wypełniam, biorę Cię, wkładam w to tyle siły i zapału. Gdy twój ulubiony otwór rozpycha mój k***s, a my nie przejmujemy się "pieszczotami" i nie spowalniamy, tylko dajemy się ponieść instynktowi. Dajesz się zerżnąć tak, jak naprawdę tego potrzebujesz...

Gość gość
Bądź bardziej brutalny, chcę poczuć Twoją siłę

Gość gość
Powiedz mi tylko ile masz lat kochanie

Gość gość
Mam 23 lata i nie planowałem być delikatny. Wiem, że tego potrzebujesz - twoje młode ciało jeszcze nie jest na tyle naznaczone żebyś naprawdę czuła się kobietą... Ale nią jesteś - jesteś kobietą i zarazem przez to jesteś otworem, w który wbijam się tak głęboko, ciałem, które ściskam, lekko drapię, w które uderzam biodrami... I rękoma - zasłużyłaś na klapsa. Przyspieszam w tobie aż moje jaja obijają się o wilgotne okolice twojej c**y. Czujesz ciepło, tarcie, pulsowanie mojej męskości w tobie, czujesz, że biorę cię dla siebie tak, jak tego potrzebujesz. Poddaj się temu, w tej chwili nie musisz być niczym innym, niż ciasnym otworkiem masującym mojego fiuta jak miękka, ciepła, wilgotna... ;)

Gość gość
A na koniec spuszcze się na cyce

Gość gość
Osobiście kolego rozważałem do środka, jako zwieńczenie... Ale to zależy czy koleżanka ładnie poprosi i czy dalej chce być rżnięta w mojej wersji.

Gość gość 39
młoda mówiła silny brutal...

Gość gość39
ustawiłbym się na real...