Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W koncu wygrywa normalna partia. Brawo PiS!

Polecane posty

Gość gość

Ten ten kto glosuje na P0 jest niestety slepy i lubi jak sie go okradaja, robia bajzel a potem ucieka do Brukseli. W koncu Polacy dokonali madrego wyboru. Nie twierdze, ze PiS jest idealny, ale wsrod obecnych partii PIS to najmniejsze zlo. Brawo!

Gość gość
Szczerze? ja się dopiero teraz boję i szybko spieprzam za granicę - z cała rodziną.

Gość gość
tak normalna partia k***a . Teraz jak PiS wygra wybory parlamentarne w 2015 r. to będziesz musiała wysyłać swojego synusia na wojnę na Ukrainę, bo PiS ma wznowić przymusowy pobór do wojska :) Ja za kilka miesięcy uciekam do Kanady

Gość gość
Zbliza sie wojna, wiec moze to wcale nie glupi pomysl. Chyba lepsze to, niz zeby Rosja wtargnela i przejela nas bez walki w skutek zbyt malej armii. Odpukac.

Gość gość
gość dziś Zbliza sie wojna, wiec moze to wcale nie glupi pomysl. Chyba lepsze to, niz zeby Rosja wtargnela i przejela nas bez walki w skutek zbyt malej armii. Odpukac. xx jasne ja już widzę tylu chętnych do wojska na wojenkę. Uwierz mi że jak wygra PiS to będzie masowa emigracja zwłaszcza wśród młodych. Nawet do Rumunii czy Bułgarii będą spierdalać byle do wojska nie iść, bo PiS wypowie wojnę Rosji

Gość gość
dobrze ze wygrali teraz, zdąża przez rok pokazac ludziom do czego te swiry sa zdolne i polegna za rok w wyborach

Gość gość
Takiej katastrofy jak rządy Pisu nie było od czasow Mieszka I. Na nich głosują tylko cymbaly że wsi, parobki o 70 iq. Myślę że kolejne 5 mln s*******i z tego kraju

Gość gość
gość dziś Takiej katastrofy jak rządy Pisu nie było od czasow Mieszka I. Na nich głosują tylko cymbaly że wsi, parobki o 70 iq. Myślę że kolejne 5 mln s*******i z tego kraju xxx i całą politykę pro rodziną szlag trafi. Za PiS'u w ciągu 2 lat wyjechało 2 mln obywateli, a teraz jak PiS wygra to w ciągu roku chyba więcej wyemigruje niż w ciągu 25 lat.

Gość gość
pis i normalność :o

Gość gość
za to za PO i Tuska mieliśmy kraine mlekiem i miodem płynącą

Gość gość
Tylko bezmuzgi debil głosuje na PO! :D

Gość gość
gość dziś Tylko bezmuzgi debil głosuje na PO! smiech.gif xxx A ty to kto ??? Pewnie "bezmuzgi" idiota :o

Gość gość
ja głosowałam na SLD mając nadzieję na lepsze życie

Gość gość
Tylko w ubiegłym roku wyjechało z Polski 700 tys Polaków .Kto rządził w ubiegłym roku ? 8 na 10 młodych chce wyemigrowac .Kto rządzi od 8 lat ?

Gość gość
sld ruch palikota platforma to zło chce wprowadzic sex do przedszkoli sld to przecież komuniści miler był w radzie kcpzpr

Gość gość
kazde państwo z byłego bloku wschodniego rozliczyło komunistów albo wiezienie albo stryczek oprócz polski

Bo u nas była "gruba kreska" Mazowieckiego? Pamiètacie? I przestancie straszyc PiSem, bo juz to było przerabiane. A obowiązkowy pobór do wojska powinien byc, bo armia zawodowa w wykonaniu Komorowskiego, to dopiero żenada.

Gość gość
taaak bo Pis to niby taki uczciwy, ludzie przejrzyjcie na oczy. wszyscy tylko z nas doją, ktokolwiek jest u władzy...

Gość gość
a co do obowiązkowej służby wojskowej to jestem za, może w końcu te p***y w rurkach, szaliczkach i kapelusikach w stylu jacykowskim dowiedzą się jak to jest być mężczyzną :)