Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mozesz byc brzydki, niewykształcony, nieumyty, wystarczy, ze jestes wysoki

Polecane posty

Gość gość

A laski same beda za toba latac. Dlatego jestem sam, jestem bardzo niski, mam jedynie 175 cm wzroistu i w zasadzie nie mam szansy na dziewczyne

Myślę, ze jesteś w błędzie. Jako przedstawicielka płci pięknej poniżej zamieszczam listę rzeczy, których nie toleruję u faceta. Przeczytaj, pomyśl, wyciągnij wnioski... -nie toleruje gdy facet jest pipą, mimozą, dupą wołową -brak stanowczości -brak swojego zdania -marne poczucie humoru lub jego brak -brak kultury -brak szacunku do ludzi i rodziny -mało zarabiający -bez prawa jazdy i samochodu -bez hobby, zainteresowań -abstynent -zbyt religijny -prawiczek -wysoki i chudy, niski i gruby -śmierdzący lub nieużywający perfum -odstające uszy -jasny blondyn lub rudy -czarne oczy -egzotyczny wygląd -piegi -czerwona twarz lub nieopalająca się -długie włosy lub włosy na żel -kolczyki w ciele -chude, żylaste ręce -chude nogi -obgryzione paznokcie -małe oczy lub zbyt duże -brak zarostu -depilujący się -wyglądający jak laluś -ubierający się jak gej -pedalski głos -zbyt napakowany -brak mięśni, zflaczałe ciało -nie uprawiający sportu -nie interesujący się sportem -słuchający metalu, techno, disco-polo -maminsynek -cichy, mrukowaty -pijak -kłamczuch -narkoman -brak kolegów, znajomych -mający zbyt dużo koleżanek -tępy, nieoczytany, nieobyty,zamknięty w sobie, introwertyczny -bluszczowaty, pasożyt -ofermowaty, nieporadny, nie umiejący zapewnić mi bezpieczeństwa -żyjący chwilą -domator -zbyt dużo imprezujący -chodzący na 'dyskoteki' -zaniedbana cera, krosty po goleniu, nieleczony trądzik -nieświeży oddech -zepsute zęby -duze, szerokie usta, jak u murzynów -zbyt ciemna karnacja kojarzaca sie z ciapatymi -uzależnienie od komputera, internetu, facebooka, gier -nieumiejętność gry w pokera -niepalący, bo pewnie zakazywałby mi palenia -narzucający się, natarczywy, osaczający, upierdliwy -romantyczny -zasypujący mnie toną cukru i komplementów -wydający rozkazy -zbyt delikatny w łóżku -skąpy -zbyt rozrzutny, robiący nieprzemyślane zakupy -pochodzenie japońskie, koreańskie, chińskie i inne kolorowe-jestem rasową rasistką

Gość gość
Więc przyłącz się do zwolenników traktowania kobiet w PL jak w Islamie, a wtedy będziesz miał szansę nawet na harem pięknych lasek, które bd miały chooy do powiedzenia. Podać Ci forum, gdzie oni są?

Gość gość
nie musisz nawet być wysoki (a jesteś wysoki) bylebyś miał kase! jak masz kase to możesz mieć każdą!

Gość gość
studzia, Ty sobie możesz chcieć, jesteś marną dajką, która sama nic nie ma i do tego przechodzoną. W rzeczywistości taki facet jest daleko poza Twoim zakresem.

Znalazłam swój ideał, który nie spełnia żadnego z ww punktów :classic_cool: Listę została stworzona na podstawie cech zewnętrznych i wewnętrznych, które posiada mój partner, oczywiście w formie przeciwieństw. :)