Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karolina_121

Zapłodnienie

Polecane posty

Byłam w 8 tygodniu ciąży. Niestety poroniłam. :( dziś mija 17 dzień od poronienia. od tygodnia mam dziwną ochotę na seks. Boimy się z moim partnerem teraz współżyć abyśmy znów nie stracili naszego dzidziusia. Dzisiaj uprawialiśmy seks oralny. Ale niestety podczas stosunku mój partner dotknął swojego członka i delikatnie otarł palcami w okolicach warg sromowych. Martwię się czy nie doszło do zapłodnienia ze względu na to, że mam taki nastrój jak w dni płodne. Czekam na odpowiedź, Pozdrawiam.

Gość gość
trzeba zalac porządnie forme kochana, i jezeli on juz doszedł raz to nie kochajcie sie 2 raz bez zabiezpieczenia wtedy najczesciej dochodzi do zapłodnień nieświadomych, mowa o sexie normalnym nie oralnym

Ja się tylko martwię o to czy nie doszło znów do zapłodnienia właśnie przez to, że jego palce powędrowały w okolice moich warg sromowych.On tylko delikatnie tam "przejechał" i od razu wyciągnął. na palcach nie miał nasienia tylko preejakulat. Minęło za mało czasu od mojego poronienia i nie chcemy mieć teraz dziecka tylko ze względu na to ze może znów to się stać.

Gość gość
ile wy macie lat?

Gość gość
uwazaj zeby plemniki nie spogladaly na twoje wargi sromowe bo wtedy zaplodnienie murowane !

Gość gość
grzech sexu przedslubnego zawsze przynosi cierpienie w wyniku konsekwencje tego grzechu sa ogromne jezeli piłas olej rzepakowy z Kruszwicy to oni uzywaja randap który powoduje poronienia ten srodek chwastobójczy przenika do nasion rzepaku