Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eve1985

oboje nie czujemy że chcemy być rodzicami

Polecane posty

Razem z moim facetem od początku naszego związku uzgodniliśmy ze nie chcemy mieć dzieci. Poza tym oboje nie lubimy dzieci,po prostu nie czujemy chęci koniecznego bycia rodzicami.Wolimy karierę,podróże. Taki jest nasz wybór.Zamiast wydawać kasy na dzieciaka wolimy to na inne sprawy. wiecznie gadają nam jak twoja kobieta urodzi to zmienisz zdanie albo typu ty i ona zmienicie zdanie. Mam już tego dosyć jak powiedzieć że życie bez dzieci nam bardziej odpowiada niż z dziećmi?

Gość gość
A jestes czesto p******a przez niego i wystarczajaco wchodzi w ciebie jak Cie bzyka to to jest najwazniejsze ja tez nie chce miec dzieci bo moj chlopak pracuje w norwegi, a jak go niema to go zastepuje wspanialy samiec ktory ma wieksza pale od mojego chlopaka, A popycha mnie na calego bo jest taki ostry ze ja prawie caly czas tylko wrzeszcze z roskoszy

Gość gość
jesli oboje macie taki sam poglad, to nie ma sprawy. Byle nie bylo tak,ze on kolo 40 zmieni zdania a dla ciebie bedzie po ptakach. Ale nie rozumiem, jak sie mozna przejmowac opinia innych- co wy macie za towarzytwo, ze to komentuje!