Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość żona biznesmena

żona biznesmena

Polecane posty

Gość żona biznesmena

życie - wydawałoby się jak w bajce. Przystojny, inteligentny, wysportowany mąż, do tego właściciel dobrze rokującej firmy. Inne mogłyby mi zazdrościć, ale ten medal ma dwie strony. Mąż ma czas na wszystko, ale mało tego czasu zostaje dla mnie i dziecka. Kilka dni urlopu w roku to wszystko. Jestem świadoma, że pracuje też na mnie i dziecko, nie żałuje na nas pieniędzy... ale dla mnie czas spędzony wspólnie, razem z dzieckiem będzie zawsze cenniejszy. Strasznie mi tego brakuje, wspólnych spacerów, rozmów, zabaw, beztroskiego czasu spędzonego z dzieckiem. Prosiłam żeby wziął jeden dzień urlopu i spędził z nami, ale zawsze jest nieodpowiedni moment bo dużo pracy. Praca jest jego pasją i moją wielką rywalką, bo zabiera mi męża którego kocham. Kiedy zwracam mu uwagę, odbiera to jak atak i rozmowa kończy się uniesieniem honoru. A mi tak bardzo brakuje takiej przyjacielskiej rozmowy. Nawet kiedy przed snem jest chwila, nigdy nie zacznie pierwszy bo po co rozmawiać na niewygodne tematy a ja mam też dosyć zaczynać rozmów które przynoszą krótkotrwałe efekty. Wydaje mi się, że nie zależy mu żeby spędzać z nami więcej wolnego czasu, pieluchy, zupki, kaszki pewnie go nudzą, w końcu to nie pełna wyzwań i ciekawych zajęć praca jaką on ma, tylko szara rzeczywistość. Kocham go i potrafię na niektóre rzeczy przymknąć oko, tym bardziej że pracuje na naszą rodzinę, ale nie chce żebyśmy z córeczką były na drugim miejscu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować