Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnulka747

Szukam bogatego męża

Polecane posty

Gość Czarnulka747

Ok, nie mam nic do stracenia, mam 18 lat chcę wyjść za mąż i zakochać się w bogatym mężczyźnie, uczę się w technikum, włosy czarne, proste, kobiece kształty, opalona, dość wysoka, niebieskooka, jacyś chętni? Piszcie! to żadna prowokacja!

moze zmien kolejnosc i najpierw sie zakochaj a pozniej bierz slub? No chyba ze juz od dawna jestes zakochana tylko w pieniadzach, to kazdy kto ma ich troche wiecej bedzie dobrym kandydatem...

Gość gość
przemek23 wszedl do sejmiku i bedzie trzepal kase wiec bierz sie za niego.

Gość gość
To znajdź sobie sponsora, po co się wiązać ślubem z jednym bogaczem, jak można mieć kilku? Oj dziewczyno, lepiej zadbaj o siebie i maturę zdaj, a potem na studia won albo do pracy, a nie rób z siebie dzi/wki mała. Ale cóż wymagać, pewnie pochodzisz z patoli, matka k*****, ojciec chla, a malutkie rodzeństwo lata po zimnej podłodze na bosaka. Oj, niedługo będą Twoje zwłoki w telewizji, że Cię zgwałcili w 15, a potem łeb ucięli. Kiedy Ci ludzie dorosną? Ehh.. :D .

Gość gość
chetnie ukrocilabym tobie ten jezyk ja jestem z normalnego domu, ciul cie to obchodzi czy skoncze studia czy nie, ty jak masz morde brzydka to masz racje, chociaz studia skoncz...hahahaha

Gość gość
Oj kochana, w tym roku magisterka, a jestem po ślubie i sama zarabiam na tyle, że lekką ręką wydaję pieniądze na swoje zachcianki. Widać, że jesteś z patologii, szukasz męża dla kasy, ale cóż, widocznie niektórzy juz się rodzą sz/ma/tami. :) .