Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kimka32

xxx

Polecane posty

Gość gość
nie wiem żałosny worze na spe\rmę dający doope ru\chaczowi, który traktuje ją jak dzi\\wkę. i jeszcze desperacko szukającej u ru\chacza krzty uczuć. Jesteś żałosna lafiryndo

Gość gość
ale z ciebie debilka, masz 32 lata a wikłasz sie w jakies chore układy? nie żal ci życia i zdrowia na kogos takiego? I ty jeszcze sie tu czegos doszukujesz? nie bądz smieszna, sam fakt ze zgodziłas sie na taki układ skresla ciebie na kandydatkę na normlaną partnerkę. Jesteś nic nie wartą szmatą, brzydze sie takiemi jak ty

Gość gość
kimka zdziro, lepiej stań przy autostradzie i dawaj za kase, bo inaczej nic z tego dawania mieć nie bedziesz

Gość gość
Ludzie ile w was jadu !!?? Każdy z was zapewne katolik i do tego szanujacy siebie i innych tylko jakoś tego nie widać po takich chamskich wpisach. Dajcie żyć innym tak jak tego chcą.

Gość gość
Jasne, dajmy żyć pedofilom i mordecom jak tego chcą, nie zamykajmy ich w więzieniach

Gość gość
Sorry ale tak jak wyzej piszą. Lepiej to zakończ bo pozniej to dopiero będziesz cierpieć. Facet ci mówi co chcesz usłyszeć. Jest z tobą tylko dla seksu i nie licz na wiecej.

Gość gość
Kinka32, zmień nicka na Kondom32

Gość gość
Dziwne że ja mam 30 lat i nigdy nie byłam z nikim w jakimś seks układzie. Chyba jestem jakaś staroświecka. Każdy mój ex mnie kochał, szanował, seks był dodatkiem do związku. Nie rozumiem takich kobiet, które robią z siebie takie szmaty. Ja bym się nawet takim facetem nie zainteresowała nawet jakby wyglądał jak brad pitt. A ty pewnie na niego lecisz i nogi rozkładasz bo jest przystojny... pusta kobito.

Gość gość
Będę oceniać innych bo nie rozumiem takich szmat 🖐️ To że ex nie znaczy że mnie nie szanował. A związki to ja kończyłam gdy mi coś nie pasowało, ale nigdy nie robiłam z siebie szmaty wypinającej tyłek, żeby facet mnie pokochał. Każdy z moich ex mnie kochał i bez sexu, bo długo czekali na pierwszy seks.

Gość gość
gość dziś Szmatą to ty jesteś , ilu to niby tak kochalas i szanowalas ? Tak samo bzykalas się jak inni tylko ideologie do tego doprawiasz . Taka pewna jesteś,ze wszyscy ex tak bardzo cie kochali i szanowali ? Haha , idiotka.

Gość gość
Tak jak pisałam wyżej, NIGDY nie miałam tak, że spotykałam się z kimś na seks i szłam do łózka żeby mnie ktoś pokochał. Bo każdy mój ex kochał mnie i bez sexu, zanim doszło do seksu to się spotykaliśmy rok a nawet dłużej, były prezenty, kwiaty, był szacunek do siebie. Żaden mnie nie zmuszał do seksu, nie wymagał tego ode mnie, bo byłam najważniejsza JA a nie mój tyłek. A że związki się rozpadły no to niestety, życie. Ale nigdy nie robilam z siebie szmaty i nie wypinałam tyłka żeby mnie ktoś pokochał i uznał że nadaję się na jego dziewczynę :D

Gość gość
jem kupę

Gość gość
Autorko , facet jasno okreslil ,ze sie nie chce wiazac ,a to co mowi ,gesty itd. to Ty sobie zle interpretujesz co ma Ci mowic ,ze fajna masz cjipke i roocha sie Ciebie fajnie ,ale na partnerke sie nie nadajesz?No rusz mozgownica -bajeruje Cie ,pewno ma stala partnerke o ktorej nie wiesz ..

Gość gość
gość dziś Tak,tak wmawiaj sobie jak to bardzo szanujesz się . Każdy twój ex bzykna cie i teraz ma za zone dziewicę a nie taka szanują a się szmate :)