Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK TO JEST Z TA PRACĄ W domu. mam pomysl

Polecane posty

Gość gość

na facebooku jest pelno fapage'ow, naktorych sprzedawane jest rekodzielo. myslicie ze te wszytskie osoby mają własne firmy?? mam pomysl na "biznes", chcę cośrobic w domu i sprzedawac, stworzyc wlasną strone i funpage ale nie wiem czy muszę miec firmę?? jeste na wychowawczym

Gość gość
Jesteś kobietą czy męzczyzną? Ja mam zarąbiście płatną pracę w domu.

Gość gość
a co to za zarąbiście płatna praca? klikanie w reklamy ? :)

Gość gość
Sorki, nie doczytałam. ;p . Skoro jestes kobietą, to mogę polecić Ci prace w domu, przed komputerem, godziny pracy ustalasz sama. Zainteresowana?

Gość gość
Jestem modelką przed kamerą. :) . Nic nie robię, tylko siedzę ładnie ubrana, nic nie muszę pokazywać, pracuję po 4 godziny dziennie i zarabiam 2500. :) .

Gość gość
kamerki :D

Gość gość
No kamerki. :) . Z pracy jestem zadowolona, ładnie się uśmiecham i za to mi płacą. :) . Mam normalną umowę i pracuję tak już 2 lata.

Gość gość
Ty się ładnie uśmiechasz, a stary dziad wali konia :O

przy polskim zusie 1000zl ciężko by było zarobić na rekodziele. Większość osób zajmujących się ta działką robi to bez zarejestrowanej działalności. Chyba ze masz jakis super pomysł, gdzie zrobienie jednej rzeczy nie pochłonie kilku dni. Niestety rękodzieło jest drogie i pracochłonne, ciężko na tym zarobić na tyle by zajmować się tylko tym.

Gość gość
a ja się nie wściekam, bo siedze sobie na kompie i za 4 godziny mam od 80 do 200 złoty. A niech sobie stary dziad wali konia, ja tego nie widzę i mam to gdzieś. :) .

Gość gość
niestety moj pomysl tez pracochlonny ale mysle ze ok 1000 zl potrafuabym zarobic w miesiąć, moze nie duzo ale zawsze cos. boję się że nie zalożę dzialalnosci i bedzie jakis problem :(

No ale 1000 zł pójdzie Ci na sam ZUS. A oprócz zarobku dla siebie musisz jeszcze zarobić na materiały. Wydaje mi się,ze musialabys z tego wyciągnąć ok 3000 i wtedy jakis 1000 zostanie dla Ciebie. Czym chciałabyś się zająć?

Gość gość
wolalabym na razie nie zdradzać - jesli mi się uda to na pewno dam znać i się zareklamuję :) fakt, mi tez szkoda sięrejestrować, ale co jesli np. ktos bedzie chcial fakturę, paragon, itd?? co wtedy powiedziec??? myslicie ze te wszytskie osoby ktore mają fanpage na fb nie mają zarejestrowanej działalności?

Gość gość
Zus w Polsce wynosi więcej niż 1000zł.

Gość gość
Zus wynosi niecałe 800 zł cepki